ISPROBALA JE DIJETU VIKTORIJE BEKAM I GORKO SE POKAJALA: Umirala sam od gladi, sve je SMRDELO na ribu, a evo da li je SMRŠALA!
Foto: Profimedia

DIJETA POKRENULA LAVINU

ISPROBALA JE DIJETU VIKTORIJE BEKAM I GORKO SE POKAJALA: Umirala sam od gladi, sve je SMRDELO na ribu, a evo da li je SMRŠALA!

Žena -

Reporterka Dajen Bourn odlučila je da isproba dijetu Viktorije Bekam, za koju je nedavno doznao ceo svet. Ona je podelila svoje iskustvo otkrivši da nije bila oduševljena rezultatom, naprotiv.

Nakon što je slavni fudbaler Dejvid Bekam početkom ovog meseca otkrio kako njegova supruga Viktorija već 25 godina svaki dan jede isti obrok - ribu isključivo sa roštilja i povrće kuvano na pari, naišao je na brojne komentare. Ipak, izgleda da je neke osobe podtakao da isprobaju može li im ovakav način ishrane doneti nešto dobro.

Dajen je odlučila da nedelju dana živi kao Viktorija, bez da jede crveno meso, mlečne proizvode, te hranu spremanu na ulju, puteru ili sosevima, a u svojoj reportaži priznala je da baš i nije bila impresionirana.

Prvenstveno je istakla kako je nakon obroka, prilično jednostavnih ukusa, umirala od gladi i bila bez energije, a teško joj je pao i miris koji je preplavio njenu kuću.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Odmah prvog dana, Dajen je izjavila kako je sve jako bljutavo.

"Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna jer je ispred mene naporna nedelja", ispričala je za MEN.

Reporterki nije bilo jasno kako ovaj način ishrane Viktoriji daje potrebnu energiju, s obzirom na to da je na nju delovalo potpuno suprotno.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

"Obično idem na trčanje sredinom nedelje, ali danas sam gladna i nemam dovoljno energije, pa sam to preskočila. Možda se na fotografijama smejem, ali iznutra plačem", priznala je.

Kako kaže, da bi razbila ovu monotoniju, povremeno bi se počastila čašom vina, baš kao što radi i Viktorija, ali nije baš bilo od pomoći.

Ova 40-godišnjakinja priznala je i kako je cena ovakvog načina ishrane suviše visoka, a sve dotad nije shvatala koliko je "skupo" živeti na svežoj ribi iz običnog supermarketa.

Nedeljni račun za njene obroke izašao ju je 40 funti samo za ribu i povrće, a ističe kako to nije podrazumevalo i ostatak hrane za njenu porodicu. Takođe, bez ribe ostala je već sredinom nedelje, pa je za sve morala da izdvoji dodatnih 15 funti.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Kako je nedelja odmicala, njen utisak o dijeti nije se menjao.

"Cela kuća smrdi mi na ribu. Dnevno moram da ispraznim kantu za smeće kako bi bilo podnošljivije, ali miris morskih otpadaka je i dalje tu", priznala je.

Na kraju svog eksperimenta, tačnije krajem nedelje, Dajen je odlučila da vidi da li je pridržavanje ovom načinu ishrane rezultiralo promenama u njenoj kilaži. Bila je šokirana saznanjem da uopšte nije smršala. Odlučila je da se više neće pridržavati Viktorijine dijete.

„Bio je to dovoljan razlog da jednom zauvek prekinem ovaj eksperiment i vratim se svom svakodnevnon načinu ishrane", zaključila je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track