ŽENA SA NAJBOLJIM STRUKOM U EVROPI OTKRIVA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA: Dijeta kraljice Leticije - podmlađuje i skida SALO SA STOMAKA
Foto: Profimedia

fit izgled

ŽENA SA NAJBOLJIM STRUKOM U EVROPI OTKRIVA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA: Dijeta kraljice Leticije - podmlađuje i skida SALO SA STOMAKA

Žena -

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje obučenih žena u Evropi, a pored besprekornog stila mnoge dame zavide joj na savršenoj figuri. Iako izgleda kao da se zarad vitke linije odriče mnogih stvari, kraljica Španije drži jednostavnu dijetu za koju tvrdi da efikasno skida kilograme i podmlađuje.

Kako pišu strani mediji, ona sledi dijetu doktora Nikolasa Perikonea, koja nalaže da se redovno jedu dve vrste namirnica: sveža riba i povrće bogato gvožđem.

Leticija
foto: Profimedia

Kraljica se trudi da njena ishrana obiluje i proteinima i zato svakog jutra jede omlet od tri jajeta, a ruča pečenu ribu sa salatom. Pošto joj je losos omiljeno jelo, ovaj delikates joj često serviraju i za doručak, dok za užinu jede orašaste plodove, jogurt, voće ili masline.

Svi koji primenjuju ovu dijetu moraju da piju do tri litra vode dnevno, a kraljica rado zameni izvesnu količinu zelenim čajem. Ovakva ishrana ima i podmlađujuće dejstvo, a ne samo uticaj na mršavljenje. To se vidi i na španskoj kraljici čija koža i kosa blistaju kao u najranijoj mladosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

NIJEDAN PLASTIČAR NE MOŽE ONO ŠTO MOŽE MAJKA PRIRODA! Misica golišava usred mora, a ljudi ne mogu da poveruju kakav STRUK IMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track