LJUBAVNIK MI JE OBEĆAO DA ĆE OSTAVITI ŽENU POD JEDNIM USLOVOM: Tražio mi je da uradim OVO, ne znam kako da se postavim
Foto: Profimedia

ISPOVEST

LJUBAVNIK MI JE OBEĆAO DA ĆE OSTAVITI ŽENU POD JEDNIM USLOVOM: Tražio mi je da uradim OVO, ne znam kako da se postavim

Žena -

Ljubavnik mi je obećao da će ostaviti svoju ženu, ali samo nakon što kupim kuću u koju ćemo se oboje useliti. Ali, šta ako se predomisli? Ja sam žena od 26, a moj ljubavnik ima 54 godine.

Zaljubili smo se kada sam se zaposlila u firmi – napisala je jedna devojka za The Sun. Rekao joj je da je oženjen i da ima dve ćerke, ali njoj je odgovaralo da bude u zagrljaju pravog muškarca jer, kako sama kaže, ranije je samo izlazila s dečacima. Brzo su postali ljubavnici i seks im je bio neverovatan. Sada kaže da ga voli, ali i da on voli nju.

ljubavni par
foto: Profimedia

– Želi da se uselimo zajedno, ali ja želim da prvo ostavi suprugu. Sada ne može da se useli kod mene jer sam u zajedničkoj kući koju iznajmljujemo. Kaže da bi trebalo da nađem mesto gde ćemo oboje da živimo, pa će onda reći svojoj ženi - ali hoće li? Mogu li da mu verujem? Bojim se da ću završiti u domu koji ne mogu da priuštim i da ću ostati slomljenog srca.

Na njen problem dala je komentar "Draga Saveta" po imenu Diedra. – Žao mi je što moram da kažem, ali sve u vezi s ovom vezom vrišti "Ne!" meni. Oženjen je, a želi da vi uradite sve za njega. Ako mu je brak tako loš, ostaviće ženu i biće slobodan. Ovaj muškarac je dovoljno star da može da vam bude otac i iako ovakve veze mogu da funkcionišu, oboje ste u vrlo različitim životnim fazama. Ovome bi trebalo da date barem godinu dana da pokažete da imate nešto dobro zajedno i da je on u skladu sa svojom rečju i da je njegov brak gotov – odgovorila joj je. (Kurir.rs)

Bonus video:

05:39

PRVOG MUŽA SAM PREVARILA, DRUGI ME OSTAVIO TRUDNU! Potresna ispovest Branke Blek Rouz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track