NOSIM DONJI VEŠ I KUVAM KAFU ZA MATORCE: Neki traže i da im uradim ovu BIZARNU stvar za DOBAR bakšiš, tate najviše FLERTUJU! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

au

NOSIM DONJI VEŠ I KUVAM KAFU ZA MATORCE: Neki traže i da im uradim ovu BIZARNU stvar za DOBAR bakšiš, tate najviše FLERTUJU! VIDEO

Žena -

Kuvam kafu u donjem vešu, a mušterije mi traže da im pljunem u piće za dodatnu napojnicu, kaže Grejs Moris (19) iz Vašingtona u SAD. Radi kao "bikini barista" i služi kafu u donjem vešu.

Na TikToku objašnjava šta tačno uključuje njen posao - otkrivajući da privlači veliku mušku pažnju. Grejs svoj posao opisuje rečima: "Nosim donji veš i kuvam kafu za starce".

U jednom videu, plavokosa devojka rekla je gledaocima da je posećuju mnoge "tate iz susedstva" priželjkujući njen napitak; i skloni su puno flertovati s njom.

Posebno je opisala jednog muškarca koji joj se udvarao, pre nego ju je pitao koliko ima godina, a kada mu je odgovorila da ima 19, tvrdi da joj je muškarac rekao da njegov sin takođe ima toliko. Nakon razgovara o njegovom sinu, Grace je ustanovila da su zajedno išli u školu. Začudo, dodala je da je on i dalje insistirao tražeći njen broj što je, kako kaže, odbila. Ali ovakvi incidenti su njena svakodnevica.

- Nešto o čemu niko nikad ne priča je činjenica da se ti kupci pomalo zaljube u vas, nakon što su vas jednom upoznali - govori Grejs i dodaje da je ta opsesija često kratkotrajna, ali je muškarci svakako "obaspaju" poklonima pre nego što se "ohlade".

Kako bi demonstrirala intenzitet osećaja svojih kupaca, Grejs je u jednom videu pokazala neke darove za koje tvrdi da joj je dao muškarac koji ju je upoznao dan pre. Pokloni su uključivali cveće, čokolade, šolju na kojoj piše "ti si moj favorit" i bocu ljutog sosa.

@gracemorris130

had to cut the ? out so TikTok won’t be mad at me…

♬ kitty kat by megan - wnohyuk

Osim darova, Grejs prima i velikodušne napojnice od svojih posetilaca - ali neki od njih imaju neobične uslove pre nego što joj ostave novac. Otkrila je i da je nekoliko muškaraca zamolilo da otpije gutljaj kafe pre nego što im je preda. Neki su joj ponudili i napojnicu za "pljuvanje" u njihovo piće.

Iako se čini da uživa u svom poslu, Grejs se ponekad nađe u nekim nezgodnim situacijama. U jednom videu podelila je i priču o tome kako joj redovito u posetu dolazi tata njene prijateljice - ali joj plaća da ćuti o tome. Takođe je podelila mučne pojedinosti o uhođenju - koje je rekla da je nateralo da zatraži zabranu prilaska.

Međutim, čini se da su prednosti posla te koje su prevagnule i koje je svaki dan teraju da oblači donji veš i prima poklone od svojih mušterija. U jednom videu tvrdila je da su joj poklonjeni kauč, kuhinjski pribor, namirnice, pribor za kupatilo pa čak i ogroman projektor, prenosi Mirror.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track