LJUBAVNIKU MOGU MAJKA DA BUDEM, NE MOGU DA GA ISPRATIM, A ON SAD TRAŽI TROJKU: Ne znam šta da radim, bojim se da ga ne izneverim
Foto: Profimedia

TRAŽI SAVET

LJUBAVNIKU MOGU MAJKA DA BUDEM, NE MOGU DA GA ISPRATIM, A ON SAD TRAŽI TROJKU: Ne znam šta da radim, bojim se da ga ne izneverim

Žena -

Dovoljno mi je teško da držim korak sa svojim ljubavnikom, ali sada on želi seks u troje i brinem se da sam otišla predaleko. Kako da mu kažem da ne želim to? Mrzim pomisao da ću ga razočarati, a i šta ako ga ovo natera da pronađe mlađu ljubavnicu? – napisala je jedna žena za The Sun obraćajući se za savet.

Ima 56 godina, a on 32. Upoznali su se prošle godine u teretani kada joj je on ponudio da trenira s njim. Isprva je mislila da je samo prijateljski raspoložen i da nema šanse da ga zanima neko toliko stariji od njega da može da mu bude majka, ali kad ju je pozvao da izađu, bila je oduševljena.

seks, par, starija žena, krevet, stopala
foto: Profimedia

– Stvari su prilično brzo postale ozbiljne. U roku od četiri meseca se uselio kod mene. Naš odnos je sjajan. Jedini problem je što se borim u spavaćoj sobi. Svi moji prijatelji su ljubomorni i kažu da nikad nisam izgledala bolje, ali brinem se da počinjem da izgledam iscrpljeno. Ima toliko energije i želi seks barem dva puta dnevno – nastavila je. Uvek predlaže nove seksualne igre i igračke da isprobaju, ali njegov poslednji zahtev za nju je korak predaleko. Pitao ju je da li želi da ima seks u troje s drugim dečkom koji ide u njihovu teretanu. Nije znala šta da kaže pa mu nije ništa rekla, ali u sebi se pitala kako da zadovolji dva muškarca kada se već bori s jednim.

Mladić, Starija žena, Kuguar
foto: Profimedija

– Do sada sam bila spremna da isprobati svaki njegov predlog, pa sam sigurna da će očekivati ​​da kažem da, ali znam da neću uživati. Neću moći da se opustim jer ću se previše brinuti da im obojici ugodim. Neće proći dugo dok ponovo ne pomene to, pa šta da mu kažem? – pitala je Dragu Savetu. – Normalno je da želite da ugodite svom partneru, ali nikada ne bi trebalo da budete pod pritiskom da radite nešto što vam je neprijatno. Iako seks u troje često zvuči jako zabavno, stvarnost za mnoge parove je da takođe unosite ljubomoru i nesigurnost. Budite iskreni sa svojim partnerom. Sigurna sam da bi mrzeo ideju da radite nešto u čemu ne uživate samo da biste mu ugodili. I dok smo već kod toga, razmislite o tome da mu kažete da vaš seksualni nagon nije tako visok kao njegov – odgovorila joj je Deidra. (Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track