SVAKA ŽENA MOŽE DA IZGLEDA KAO TAMARA DRAGIČEVIĆ: Stajling prelepe glumice svi imaju u ormaru, a evo kako da uz njega zablistate!
Foto: Tamara Trajković

JEDNOSTAVNO JE

SVAKA ŽENA MOŽE DA IZGLEDA KAO TAMARA DRAGIČEVIĆ: Stajling prelepe glumice svi imaju u ormaru, a evo kako da uz njega zablistate!

Žena -

Glumica Tamara Dragičević već godinama je jako popularna, a čini se da je njena popularnost znatno skočila kada se pojavila u ulozi Silvane Armenulić u filmu "Toma".

Tamara Dragičević, Milan Marić Švaba
foto: Aleksandar Letić

Od tog trenutka, glumica je neprastano u centru pažnje javnosti te je postalo jasno da Tamara ima besprekoran ukus kada je moda u pitanju. Prelepa glumica uvek je glamurozna, elegantna i graciozna, a sve to uz pomoć jednostavnih komada koje svaka dama ima u svom ormaru.

Tamara voli da kombinuje crne odevne predmete koji su sami po sebi jako elegantni, a kada na običnu crnu kombinaciju dodate neki upečatljiv detalj, uvek izgledate kao prava dama.

Dobar primer za to jeste slika koju je na svom Instagram profilu objavila Tamara Dragičević, a na kojoj se vidi da nosi jednostavne crne pantalone i providnu košulju. Cela kombinacija obogaćena je jednostavnom, ali velikom mašnom.

Dakle, kada se nađete u situaciji da vas je inspiracija izdala i da ne znate šta biste obukli, sve što treba da uradite jeste da se obučete kao naša prelepa Tamara u crne pantalone i rolku ili košulju i da opušteno zablistate u tom autfitu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track