TRIK KOJI ĆE ODUŠEVITI DOMAĆICE: Ne bacajte mrežice od voća! Upotrebite ih OVAKO, i s lakoćom završite najomraženiji kućni posao
Foto: Profimedia

KORISNO

TRIK KOJI ĆE ODUŠEVITI DOMAĆICE: Ne bacajte mrežice od voća! Upotrebite ih OVAKO, i s lakoćom završite najomraženiji kućni posao

Žena -

Gomila prljavog posuđa nakon obilnog ručka je noćna mora svake žene.

Ukoliko se sudovi ne operu odmah, sledi dugotrajno i mukotrpno ribanje skorelih ostataka hrane, zbog čega pranje sudova spada u jedan od najomraženijih kućnih poslova.

suđe, prljavo suđe
foto: Profimedia

Međutim, jedna korisnica društvene mreže TikTok ima rešenje i za ovaj problem! Ona je odlučila da podeli svoje iskustvo kada je pranje suđa u pitanju.

Naime, sve što je potrebno je mrežica koja je ostala od voća. Ukoliko kupite neko voće ili povrće, nemojte bacati mrežicu jer je možete iskoristiti, i to veoma praktično.

voće, mrežica
foto: Profimedia

- Ne bacajte ove mrežice jer ćemo ih koristiti za ribanje skorelog suđa - rekla je žena u videu pre nego što je pokazala koliko je učinkovit ovaj improvizovani alat za čišćenje.

Ona je mrežicu koristila na velikom plehu za pečenje na kojem je bio sasušen sos od paradajza, a ova mrežasta vrećica bila je odlična u uklanjanju skorelih ostataka hrane i masnoće.

- Pogledajte ovo! Ovo je bolje od čelične žice - rekla je žena u videu dok je pokazivala blistavo čistu činiju.

- Nikad mi to nije palo na pamet! Sjajna ideja - napisao je neko u komentarima ispod videa.

Žena iz videa je takođe dodala da ova mrežica može odlično očistiti i prljave kuhinjske radne ploče, dok se jedna korisnica pomenute društvene mreže složila s njom.

- Radim ovo godinama, i mislila sam da svi to rade - prenosi "The Sun".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

POGLEDAJTE OVAJ BLAM! Došla u kulinarsko takmičenje da pokaže kakva je domaćica, a ne razlikuje PATLIDŽAN OD BROKOLIJA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track