SILOVALI JE PRED SUPRUGOM, RAZVELA SE, PA ON OTKRIO DA JE GEJ! TU NIJE KRAJ NJENIM MUKAMA: Glumica potom saznala da boluje od RAKA
Foto: printScreen Jutjub

TUŽNA SUDBINA

SILOVALI JE PRED SUPRUGOM, RAZVELA SE, PA ON OTKRIO DA JE GEJ! TU NIJE KRAJ NJENIM MUKAMA: Glumica potom saznala da boluje od RAKA

Pop kultura -

Fren Drešer, jedna je od najpopularnijih glumica na svetu, a proslavila se ulogom u seriji "Dadilja". Ona je pre ove uloge u seriji bila kozmetičarka, ali je njen zarazni osmeh doprineo tome da se probije u glumačkom svetu.

Fren je bila udata za Pitera Marka Džejkobsona, jednog od autora popularne serije, od koga se na kraju i razvela. Ipak, dok je bila u braku sa njim, glumica je proživela pravi pakao. Naime, bila je sa prijateljicom i suprugom 1985. godine, kada je doživela najveću traumu u svom životu. Tog stravičnog dana provalnici su upali u njenu kuću i silovali nju i njenu prijateljicu, dok je Frenin tadašnji suprug, Piter Mark Džejkobson, bio vezan i imao povez preko očiju.

Fren Drešer
foto: Profimedia

- U tom trenutku nismo znale da su silovatelj i njegov brat bili na uslovnoj slobodi. Jeziva je pomisao da je bio u zatvoru, potom pušten i da je posle svega to uradio. Kako imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj je kasnije zločinac i pronađen i priveden - ispričala je svojevremeno u intervjuu za "CNN" Fren, koja je u trenutku silovanja imala 28 godina, pa dodala:

- Makar sam nakon traume imala i završetak, a mnoge žene ga nemaju. Znam da je taj čovek zatvoren i da nikad više neće imati priliku da uradi nešto slično, ne moram da strahujem da je iza nekog ćoška i da vreba. Posle te noći smogla sam snage da sve ispričam prijateljima, ali nisam mogla da kažem roditeljima.

Glumica je uspela da se izbori sa ovom tragedijom, ali je život ni na dalje nije mazio. Kada se razvela od Pitera, on je objavio da je homoseksualac, a ubrzo joj je dijagnostikovan i rak grlića materice.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Kako kaže Fren, rak grlića materice povezan je sa traumom koju je pretrpela kao mlada:

- Desetak godina nakon tog događaja, meni je dijagnostikovan rak grlića materice. Zaista mislim da postoji veza između te dve stvari, jer godinama nisam mogla da se izborim sa duševnim bolom koji sam osećala zbog silovanja. Završila sam baš sa rakom grlića materice, što nije slučajnost. Jednostavno, moje telo se slomilo i to je izazvalo bolest.

Profimedia, Fren Drešer
foto: Profimedia

Ipak, pozitivna lepotica zaraznog osmeha danas ima 64 godine, a sudeći po komentarima, nije se nimalo promenila,a godine joj dobro stoje. Ona je našla način da se izbori sa traumom i da svoj život učini pozitivnijim i vrednim življenja.

- Posle silovanja nikada ne možete biti isti. Ali, kada rana prestane da bude sveža, tada ste spremni da svojoj boli date smisao. To je ono što ja uvek radim - objasnila je Fren.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track