PREVARIO ŽENU S KONOBARICOM, ALI SE GORKO POKAJAO: Hoće da se vrati PORODICI, ali je sada ZAROBLJEN zbog ove stvari
Foto: Shutterstock

kriza srednjih godina

PREVARIO ŽENU S KONOBARICOM, ALI SE GORKO POKAJAO: Hoće da se vrati PORODICI, ali je sada ZAROBLJEN zbog ove stvari

Žena -

Prevara u braku nije retka, a posledice mogu da budu jako strašne. Mnogi brakovi se nakon ovakve prepreke raspadnu, a to se desilo i čoveku koji je ostavio svoju ženu i dvoje dece zbog konobarice iz jednog bara.

par, brak, krevet, seks, muž i žena, ljubav
foto: Profimedia

U braku iz kog ima dva mala dečaka je bio deset godina, a suprugu je upoznao kada su oboje imali 19 godina. Sve se između njih raspalo nakon njegovog noćnog provoda sa ženom koju je upoznao u kafiću, donosi The Sun.

- Okrenula mi je glavu ka koktel baru žena neverovatnog izgleda koja je tamo radila. Izgledala je veoma seksi, sa svojim prelepim osmehom i neverovatnom figurom. Bio sam sa svojom ženom i kada je moja žena videla nekog poznatog i otišla da razgovara sa njim, zgrabio sam priliku i otišao da razgovaram sa lepom devojkom. Odmah sam osetio neku seksualnu hemiju. Upoznali smo se u kafani sledeće noći, tako smo se dobro slagali da je izgledalo sasvim u redu da je volim - kaže muškarac, koji se oseća pomalo krivim, navodeći da su on i supruga prošli kroz mnoge svađe i skoro nikakav seks.

seks
foto: Profimedia

Nije mu bilo potrebno mnogo pre nego što se potpuno predao svojoj ljubavnici. Naime, već posle nedelju dana imali su seks u njenom stanu nakon romantične večere. Vrela avantura ubrzo je prerasla u aferu za koju je njegova žena saznala.

- Pred Božić je moja žena videla jednu poruku na telefonu i priznao sam da sam nekoga upoznao. Izbacila me je i iako sam znao da sam pogrešio, nisam mogao da sakrijem osećanja - kaže čovek koji se kasnije uselio kod svoje ljubavi. Ali ispostavilo se da njegova nova devojka sve voli da kontroliše, pa i njega:

- Ne voli da vidi moju decu. Želi da zna gde sam 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Sada mi je rekla da je trudna. Ona želi da zadrži bebu, ali ja samo želim da se vratim svojoj ženi. Ona je ta koju volim. Bio sam prvoklasni idiot i mislim da sam imao krizu srednjih godina. Želim da se vratim u prošlost. Šta mogu da uradim? - pitanje je muškarca.

Seks, Sex, Ljubav
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:38

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track