UREDNA FRIZURA KOD ŽENE JE JEDNA OD NAJVAŽNIJIH STVARI: Gore je obavezna, ali treba brinuti i o ONOJ DOLE, a evo i kako
Foto: Pixabay

lepota međunožja

UREDNA FRIZURA KOD ŽENE JE JEDNA OD NAJVAŽNIJIH STVARI: Gore je obavezna, ali treba brinuti i o ONOJ DOLE, a evo i kako

Žena -

Iznenadite i partnera i sebe odlaskom na jedan od tretmana gde ćete oblikovati i srediti intimni deo tela. Višestruko ćete biti zadovoljni.

Pripadnice lepšeg pola oduvek su volele da isprobavaju razne tretmane ulepšavanja. Ovaj put ne radi se o tretmanima za lice ni telo, već onima namenjenima intimnoj zoni. Osim klasične depilacije momentalno su u trendu neke potpuno nove stvari.

Farbanje i friziranje stidnih dlačica

Nekada je u trendu bilo farbanje dlačica ispod pazuha, ali sada su žene pomakle granice i odlučile obojiti svoje stidne dlačice. Za ovaj tretman je poželjno imati što duže dlačice intimne zone, kako biste postigli što bolji efekat. Boje za stidne dlačice dolaze u prirodnim nijansama, ne sadrže amonijak ni paraben a posebno su napravljene za osetljivo područje. Nakon farbanja, možete odlučiti i kakvu frizuru želite, za šta će se pobrinuti frizer pubičnih dlaka.

Stidne Dlačice
foto: Pixabay

Čišćenje, piling i maska pubičnog dela

Ovaj metod ulepšavanja podseća na klasičan tretman za lice jer uključuje čišćenje, piling i masku. Posebno se preporučuje svim ženama koje imaju problem s uraslim dlačicama. Kozmetičarka najpre radi nežni piling koji će odstraniti odumrle ćelije kože i osloboditi urasle dlačice. Nakon toga, nanosi masku koja poboljšava elastičnost i pridonosi mladolikom izgledu intimnog dela. Navedeni tretman preporučuje se dva puta nedeljno.

Stidne Dlačice
foto: Profimedia

Transplantacija stidnih dlačica

Kako bi se rešile dlačica sa intimne zone žene koriste žilete nekoliko puta nedeljno ili odlaze na depilaciju laserom, voskom, šećernom pastom i ostalim preparatima za njihovo uklanjanje. Neke depiliraju samo bikini područje, a ostale celo područje, "brazilsku" depilaciju, koja je prilično nelagodna. Međutim, postoje i one koje žele još više dlačica, da vrate "izgubljeno". Transplantacija stidnih dlaka je najpopularnija u Koreji i Japanu, gde oko 10 odsto populacije želi gušće stidne dlačice.Na ovaj tretman jednako se odlučuju i muškarci i žene.

Kurir.rs/Estetik/Lj.J.

Bonus video:

01:44

NOVINARKA ESPRESA IMA NEOBIČAN TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE! Ljigav je, NE GLEDAJTE AKO STE GADLJIVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track