OD RUŽNOG PAČETA DO VATRENE LEPOTICE! Svi njeni bivši sada plaču jer je napravila transformaciju od koje će vam se VRTETI U GLAVI!
Foto: Printscreen TikTok

NEVEROVATNO

OD RUŽNOG PAČETA DO VATRENE LEPOTICE! Svi njeni bivši sada plaču jer je napravila transformaciju od koje će vam se VRTETI U GLAVI!

Žena -

Tinejdžeri se suočavaju sa velikim promenama na telu, a hormoni koji divljaju čine da ponekada ne izgledaju toliko lepo koliko bi želeli.

U tom periodu samopouzdanje te dece je nisko i često jedni drugima ističu mane zbog koji se loše osećaju. To se desilo i devojčici Izi Šii, koja je, kada je imala 15 godina bila malo krupnija i šminkala se neutralno.

Lepotica, Izi, Godine, Tinejdžerka, Izgled
foto: Printscreen TikTok

Ipak, Izi nije želela to za sebe, te je pet godina naporno radila na svom izgledu. Izi je uspela da postane prava lepotica, smršala je ima pun garderober savršene odeće, te je čak i počela i da se snima za društvene mreže.

Ona je nedavno okačila sliku kako je izgledala kada je imala 15 godina i tako oduševila svoje pratioce. U čudu zbog Izine transformacije, mnogi su je komentarisali, izražavajući šok zbog toga kako ona sada izgleda.

Jedna osoba joj je rekla: "Apsolutno predivno! Hvala kraljici motivacije".

Druga ju je pohvalila: "Devojko, ti si zapanjujuća."

Treća osoba je zaključila: "Ovo je zapravo najveća transformacija veka!"

Muški korisnik je dodao: "Svi njeni bivši sada plaču."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:00

Aca Lukas daje pare muzici na svadbi sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track