4 VRSTE S*KSA KOJE MORATE DA PROBATE ISTOG TRENUTKA: Bacite se na posao jer ovakav UŽITAK do sada niste osetili!
Foto: Shutterstock

UŽIVAJTE

4 VRSTE S*KSA KOJE MORATE DA PROBATE ISTOG TRENUTKA: Bacite se na posao jer ovakav UŽITAK do sada niste osetili!

Žena -

Brojni parovi, posebno oni koji ne žive zajedno, prošli su kroz vrlo težak period, kada je u pitanju seksualni život, za vreme pandemije korone.

Ovo je dovelo do procvata novih trendova u seksu, a posebno su se četiri vrste seksa istakle kao najpopularnije od početka pandemije.

seks, doba korone, korona virus
foto: shutterstock

Nožni seks

Ovaj fetiš bio je jako popularan i ranije, a veliki broj parova odlučio se da ga proba. Nožni seks podrazumeva da svojim stopalima, koja imaju veliki broj nervnih završetaka, milujete svog partnera po genitalijama, a ako to radite prstima zagrantovan je užitak za oboje.

muškarac, žena, seks, intimni odnos
foto: Shutterstock

Manuelni seks

Manualni seks je upotreba ruku i prstiju pomoću kojih se miluju bilo koje osetljive tačke na telu partnera. Uključite vrše što više. Mazite ili pritiskajte erogene zone svog partnera različitim intezitetom i pritiskom i osigurajte neverovatan vrhunac.

Vibrator, Vibratori, Seks Igračke
foto: Profimedia

Seks sa "igračkama"

ibratori, dildoi, kuglice, prstenje i drugi asortiman seks šopa ponovo su IN. Parovi širom sveta odlučili su se da baš ovako začine svoj seksualni život, a čini se da je mnogima pružilo uživanje kakav do sada nisu osetili.

Muškarac, Telefon, Poruka, SMS, Sexting, Seksting
foto: Profimedia

Seksting

Virtuelni seks je doživeo "procvat" tokom pandemije korona virusa, jer je pogodan za partnere koji ne žive zajedno. Bilo da izaberete da pišete poruke jedno drugom ili da se gledate dok se samozadovoljavate, virtuelni seks barem će na kratko zameniti pravi, te svakako nije loše da ga probate ukoliko ste trenutno u periodu suše.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja