IMALA SAM AFERU S MAJSTOROM, A SAD ME UCENJUJE DA ĆE REĆI MOM MUŽU: Dosad mu je dala OGROMAN NOVAC, a on ima još JEDAN zahtev
Foto: Profimedia

POKAJALA SE

IMALA SAM AFERU S MAJSTOROM, A SAD ME UCENJUJE DA ĆE REĆI MOM MUŽU: Dosad mu je dala OGROMAN NOVAC, a on ima još JEDAN zahtev

Žena -

- Ja imam 39 godina, moj suprug 41 godinu i u braku smo deset godina. Imamo dvoje dece, od devet i sedam godina. Suprug ima zahtevan posao u gradu i otkako je unapređen čini se da sve vreme provodi na poslu. Odlazi od kuće pre nego što se probudim, a vraća se kasno - ispričala je očajna žena koja je odlučila da ostane anonimna u svojoj ispovesti.

Objasnila je kako se ne seća kad su se zadnji put poljubili, a kamoli imali seks, pa misli da je zbog toga na kraju imala aferujer joj je nedostajalo fizičke pažnje.

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

- Proširivali smo kuću i majstor bi uvek dolazio na kafu i razgovor, čak i kad bi bio zauzet. Bila sam polaskana što se neko zainteresovao za mene - dodala je ona.

Nakon nekoliko meseci flertovanja u kuhinji, pozvala ga je da pođe s njom i psom u šetnju. Onda su se sastajali i kada je imao slobodne dane. Jako su se svideli jedno drugome, i na kraju su spavali zajedno.

raskid, prevara, veza
foto: Profimedia

- Koliko god sam uživala, nisam se mogla otarasiti osećaja krivice. Tako sam prekinula aferu samo tri nedelje nakon što je počela. Ali onda je taj majstor postao grozan. Pokazao je prema našem novom Mercedesu i Rendž Roveru i rekao: "Možete sebi to priuštiti, pa je moja cena 2000 funti (skoro 2500 evra) za odlazak" - rekla je žena i dodala kako se osećala izdano jer je mislila da taj čovek ima emocije prema njoj.

Zato mu je u očaju dala dvije tisuće funti sa zajedničkog bankovnog računa od nje i muža. Ali ucene tu nisu prestale. Sada je tera da mu plaća 200 funti (skoro 250 evra) nedeljno.

200 evra, evri, pare, novac
foto: Shutterstock/Amarin A

- Toliko sam pod stresom da mi je kosa počela opadati. Ne mogu rizikovati da moj muž sazna za našu aferu - to bi verovatno razorilo naš brak i uništilo živote dece. Ali pre ili kasnije primetiće kako njegov teško zarađeni novac odlazi s našeg računa - rekla je za kraj žena koja se našla u naizgled bezizlaznoj situaciji, piše "The Sun".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track