ZAŠTO DEVOJKE VOLE LOŠE MOMKE, A DOBRICE IH ODBIJAJU: Kad pročitate ovaj tekst, sve će vam biti jasno!
Foto: Profimedia

REŠENA DILEMA

ZAŠTO DEVOJKE VOLE LOŠE MOMKE, A DOBRICE IH ODBIJAJU: Kad pročitate ovaj tekst, sve će vam biti jasno!

Žena -

Mnogo žena olako kaže da im je dosta "loših momaka" i da im je potreban neko ko će biti romantičan i razumeti ih. Istina je, međutim, da žene i ne vole dobrice.

Ma koliko se trudile da ubede muški rod da žele nekoga ko će im donositi doručak u krevet i tretirati ih kao princeze, fini momci uvek izvuku "deblji kraj". Zašto je to tako?

muškarac, žena, priča, par, pričaju
foto: Profimedia

Dobrice ne izgledaju kao zaštitnici

Možda vam deluje da uloga muškarca kao zaštitnika datira iz Kamenog doba, ali činjenica je da su muškarci kroz celu istoriju imali upravo takvu funkciju. Dobrice izgledaju kao da ne mogu da brane ni sebe, a kamoli drugu osobu. Zato ih žene zaobilaze, podsvesno se nadajući da će naći nekog ko će ih štititi od opasnosti urbanih džungli.

Previše se trude

par, ljubav, poklon, 8. mart, Osmi Mart
foto: Profimedia

Dobrice ženu tretiraju kao da je boginja. U pokazivanju emocija prelaze sve granice, prerano se "zalepe" i njene potrebe stave ispred svojih. Žene su ljudi takođe, tako da nema potrebe da je stavljate na tron s kog lako može pasti.

Nisu izazov

Seks, sex
foto: Profimedia

Dobrice ne zahtevaju da im devojke neprekidno izgledaju savršeno, jer i sami nisu takvi. Pored finog dečka možete se opustiti do te mere, da u vezi nestane sva hemija i uzbuđenje. Žene žele da ih neko neprekidno izaziva, tera na rad i razmišljanje. To svaku vezu čini zanimljivijom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track