NA PRVOM LJUBAVNOM SASTANKU MORATE ODMAH DA POSTAVITE JEDNO PITANJE! Odmah ćete znati s kim imate posla!
Foto: Pixabay

BOLJE SPREČITI NEGO SE LEČITI

NA PRVOM LJUBAVNOM SASTANKU MORATE ODMAH DA POSTAVITE JEDNO PITANJE! Odmah ćete znati s kim imate posla!

Žena -

Danijel Atkin, psiholog i sve popularniji Tik Toker, otkrio je najbolji način da sprečite buduća razočarenja sa novim partnerom.

Početak svake veze je bajkovit, naročito prvi sastanak. Kad smo zaljubljeni, prirodno je da ne uočavamo neke znakove za uzbunu, ali prema mišljenju psihologa, to nam može doneti mnogo bola u budućnosti. Otvoreno ih pitajte zašto i na koji način se završila njihova prethodna veza.

prvi sastanak
foto: Pixabay

- Morate da saznate šta je u njihovoj ljubavnoj šrošlosti krenulo po zlu - rekao je psiholog i dodao da je ono što će odgovoriti bolji i tačniji prikaz njihovog pravog karaktera nego način kako sami sebe opisuju i predstavljaju. - Ljudi su skloni da se predstavljaju u najboljem svetlu na početku veze - zaključuje Atkin, a odgovori na ova pitanja mogu vam dati realniji uvid u to kakva je zapravo osoba s kojom započinjete vezu.

a mnoge njegove pratioce to je, čini se, prava istina. Jedna Atkinova pratiteljica je napisala: "Moj bivši je rekao da ga je bivša djevojka okrivila za neveru te su zbog toga prekinuli. Očito je bila u pravu jer je posle prevario i mene". Drugi pratilac je prokomentisao: "Voleo bih da sam to učinio... Obe moje bivše su prikrivene narcisoidne osobe i ono što su radile meni radile su doslovno svakom svom partneru".

prvi sastanak
foto: Pixabay

- Da, ja sam to učinila! I rekao je da su devojke prekidale s njim jer im nije posvećivao dovoljno vremena.

Upravo to je razlog zbog kojeg sam i ja juče prekinula s njim - napisala je jedna prijateljica koja je očito upravo postala single. Ipak, neki od pratilaca su skrenuli pažnju na činjenicu da partneri u odgovoru na takvo pitanje mogu da slažu, poput jednog koji je napisao: "Nikada neće biti iskreni po tom pitanju. Lagaće! Ali, upamtite detalje i pitajte ih ponovo o tome za dva meseca".

Kurir.rs/Živim.hr/Lj.J.

Bonus video:

00:51

Vodopad Hukou u proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track