FRIZURA KOJU OBOŽAVAJU SRPKINJE PRAVI JE HIT U SVETU! Najlepše dame je nose, a evo zašto je baš toliko SAVRŠENA!
Foto: Profimedia

PRELEPA JE

FRIZURA KOJU OBOŽAVAJU SRPKINJE PRAVI JE HIT U SVETU! Najlepše dame je nose, a evo zašto je baš toliko SAVRŠENA!

Žena -

Svaka žena zna kako je to otići kod frizera i izaći iz salona razočaran zbog oblika kose kakav nije želela. Loše oblikovana kosa može da nam napravi ozbiljne probleme i značajno otežava svakodnevno funkcionisanje.

Modni trend koji je u svetu frizura postao jako popularan prethodnih godina, a ove godine dostigla je svoj vrhunac je bob frizura u svim njenim varijacijama.

Ova frizura savršena je za one sa tankom kosom, a posebno je popularna među našim zvezdama, a među njima su i glumica Sloboda Mićalović i pevačica Sara Jo.

Ravno ili stepenasto šišani bob, kratki ili talasasti, samo su neke od opcija bob frizura. Trenutno najpopularnije vrste boba na koje se odlučuju žene širom sveta su klasični bob srednje dužine, kao i lob - dužu verziju asimetričnog boba koji seže do ramena ili tik iznad njega.

Klasičan bob A-linije već je decenijama simbol ženske snage, a velika prednost ove frizure je činjenica da je laka za stilizovanje i održavanje. Bob frizure uspešno dokazuju da kratka kosa može biti puna volumena, ženstvena i seksepilna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

INTERNET GORI, FANOVI U ŠOKU! Sandra Afrika više NIJE ISTA! Uradila OVO i napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track