NE UME DA VOZI KRUŽNIM TOKOM, A IMA POLOŽENU VOŽNJU? Zbog ovakve greške vozača dolazi do STRAVIČNIH saobraćajnih nesreća! (VIDEO)
Foto: Beoinfo

NEVEROVATNO

NE UME DA VOZI KRUŽNIM TOKOM, A IMA POLOŽENU VOŽNJU? Zbog ovakve greške vozača dolazi do STRAVIČNIH saobraćajnih nesreća! (VIDEO)

Auto -

Položiti vozački ispit nije lako. Gotovo svaki vozač barem je jednom pao pre nego što mu je policajac určio papir na kome piže POLOŽIO.

Činjenica je i da su jedno pravila koja se uče u školi, a drugo zaista snalaženje kada je velika gužva i ogroman broj nervoznih vozača. Ipak, neka pravila iz auto škole, trebalo bi zaista da vam ostanu u glavi.

Kružni Tok, Golf, bosanac
foto: Printscreen/Instagram

Jedno od takvih pravila je i vožnja u kružnom toku. Kružni tok je za mnoge neiskusne vozače zaista najteži zadatak, ali čak i oni znaju da moraš da voziš u smeru u kom svi voze, što je izgleda zaboravio vozač auta sa bosanskim tablicama.

Naime, automobil bosanskih tablica prvo je neko vreme stajao na priključenju u kružni tok, ne znajući kako da se uključi u saobraćaj, dok se iza njega verovatno stvarala kolona vozila. Kada je konačno izgledalo kao da će da se pokrene, on je skrenuo levo umesto desno i u kružni tok ušao u suprotnom smeru, idući direktno u susret koloni kamiona. Samo pukom srećom izbegao je sudar jer su oba vozila uspela da ukoče na vreme.

Celu scenu snimio je vozač iz automobila iza, a potpom je i podelio na društvene mreže, gde je svima postalo jasno da je ovaj vozač zaista mogao da izazove užasnu saobraćajnu nesreću.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

KRITIČNI KRUŽNI TOK U NIŠU: Ovo je mesto gde je poginuo Srba i gde su saobraćajne nesreće česte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track