IZUZETAN HOTEL IZ LANCA TITANIC: Pametno iskoristite popuste za rane rezervacije i nek vam leto 2022. ostane u pamćenju
Foto: Promo

IZUZETAN HOTEL IZ LANCA TITANIC: Pametno iskoristite popuste za rane rezervacije i nek vam leto 2022. ostane u pamćenju

Žena -

Od nedavno član poznate grupacije hotela Titanic, postao je član vredan preporuke i svake pohvale. Hotel Titanic Mardan Palace 5* otvoren je 2009. godine, a renoviran 2019. godine. Naizgled nepregledan prostor na kom se nalazi resort, na elegantan način spaja mediteransku atmosferu sa otomanskom arhitekturom i fantastičnim prirodnim lepotama. Oduševiće vas kako se u izgledu hotela uočavaju palata, most Galata, Maiden toranj i Kuleli zdanje iz Istanbula.

Resort je namenjen onima koji izuzetno cene i uživaju u luksuzu, jer Titanic Mardan Palace 5* se slobodno može nazvati najelitnijim na Mediteranu. Udaljen je samo 15 km od aerodroma i 25 km od centra Antalije.

1 / 3 Foto: Promo

Titanic Mardan Palace 5* raspolaže brojnim, različitim tipovima soba, koje će pokriti sve varijacije putnika. Svaka od smeštajnih jedinica je opremljena tušem/kadom, mini barom (koji se dopunjava dnevno), satelitskom TV, fenom, sefom, balkonom i Wi-Fi internetom. Usluga u hotelu je All Inclusive, a podrazumeva uobičajeno: samoposluživanje i izbor između više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak i večera, kao i brojne užine i naravno lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Osim glavnog, hotel raspolaže i sa 7 a la carte restorana, 20-ak barova i dve poslastičarnice. Tu je i vinarija hotela, sa najekskluzivnijim vinima iz celog sveta, koja se uz prethodnu rezervaciju i doplatu, može posetiti i tamo degustirati sjajna vina.

1 / 4 Foto: Promo

U ponudi agencije 1 A Travel su i mnogi drugi hoteli u Antaliji, kao i drugim mestima duž obale Turske. Tu je i bogata ponuda hotela u Hurgadi, kao i svake godine do sada. Za dodatna pitanja i informacije nam se možete obratiti putem telefona call centra 011 655 78 00, ali i napraviti online rezervaciju na sajtu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track