SVEKRVA GURALA NOS TAMO GDE NE SME: Došla u goste i imala BIZARAN zahtev, žena se pobunila i desio se HAOS u porodici! (ANKETA)
Foto: Profimedia

nezgodna

SVEKRVA GURALA NOS TAMO GDE NE SME: Došla u goste i imala BIZARAN zahtev, žena se pobunila i desio se HAOS u porodici! (ANKETA)

Žena -

Šokirana korisnica Redita je na ovoj društvenoj mreži priznala kakvu scenu je imala sa svekrvom kako bi dobila savet od ostalih korisnika.

Anonimna korisnica je objasnila da ona i njen suprug devet meseci od sklapanja braka žive u drugom gradu od njegovih roditelja, a jednog petka se niotkuda pojavila njegova mama.

Čini se da ta neočekivana poseta nije ostavila korisnike Redita zaprepašćenim, koliko je ono što je usledilo nakon toga.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Kad je došlo vreme za spavanje, svekrva, koju je žena opisala kao osobu koja ne poštuje ničiju privatnost, zatražila je da je bračni par pusti da spava na njihovom bračnom krevetu.

Ne samo to, već je tražila i da zaključaju vrata jer se ona ne oseća dovoljno prijatno za spavanje bez zaključavanja vrata.

''To mi je bilo čudno, ali sam je ljubazno odbila i predložila druge opcije kao što su gostinjska soba, kauč i krevet na naduvavanje, ali ne, ona se okrenula i predstavila mi te opcije'', rekla je zaprepašćena žena.

Iako se činilo da je muž bio voljan udovoljiti zahtevu svoje mame, žena je bila malo stroža i odbila joj je dopustiti da spava u njihovoj spavaćoj sobi.

Žena je rekla: "To je pokrenulo svađu između nje i mene. Tokom svađe sam rekla kako ne želim biti izbačena iz svoje sobe i udaljena od svojih stvari, ali se ona obrušila na mog muža govoreći: "Nemoj samo stajati! Reci nešto!"

''Shvatila je to kao da je izbacujem i počela je da plače, što je uznemirilo mog muža'', nastavila je.

Do ponoći je svekrva otišla, ali noć nije tu završila jer je njen suprug eksplodirao govoreći da je omalovažavala njegovu mamu koja je bila gost u njihovoj kući i da ju je loše tretirala.

par, veza, razvod, svađa
foto: Profimedia

Zatim je nastavio da tvrdi da je to njihova spavaća soba, a ne samo njena, a onda je rezervisao sobu u istom hotelu u koji je njegova mama upravo otišla.

Razočarana žena je zatim rekla: "Sledeći dan je otišla kući i rekla sve porodici, koja me je na kraju izgrdila da moje ponašanje prema svekrvi smatraju odvratnim te se sada moj muž žali kako pokušavam uništiti njegov odnos s njegovom porodicom i odgurnuti ih."

Nesrećna žena je dobila podršku korisnika Redita, koji su bili šokirani situacijom.

Svekrva
foto: Profimedia

"Da ne govorim da je bila GOST....GOSTI BORAVE U SOBI ZA GOSTE, ZATO POSTOJE", rekao je jedan korisnik.

Jedna osoba ju je upozorila: ''Ako sada ne izađeš iz tog braka, dogodiće se još puno gorih stvari, to ti mogu obećati.''

"Devojko, razveo bih se što pre, takve veze nikad ne traju dugo", složio se drugi.

Na to se nadovezala još jedna korisnica: ''On ne može videti nepoštovanje koje njegova majka pruža i tebi i njemu.''

Neko drugi je pomislio: ''Ona je ovde očito imala skrivene namjere, sva je bila prilika kako bi pronjuškala malo", prenosi The Sun.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track