PRODAJEM SVOJE NOŠENE NAJLONKE: Žena zaradila preko 60.000 evra od ČARAPA i baš je briga za komentare! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

iskoristila sve

PRODAJEM SVOJE NOŠENE NAJLONKE: Žena zaradila preko 60.000 evra od ČARAPA i baš je briga za komentare! (VIDEO)

Žena -

Lizi Grumbridž (27) iz Kamborna u Engleskoj je visoka 187 centimetara, a potražnja za njenim seksi najlonkama je tolika da zarađuje gotovo dvostruko više od prosečne britanske plate.

Lizi kaže da je dosad zaradila oko 50.000 funti (skoro 60.000 evra) od prodaje svojih seksi najlonki. Potražnja je toliko velika da svake nedelje mora da ide u kupovinu novih.

- Uživam i nije me briga šta drugi misle. Njihovo mišljenje ne plaća moje račune. Na ideju sam došla kada su mi se obožavatelji počeli javljati na TikToku. Snimam puno videa koji se odnose na moju visinu i u kojima nosim najlonke. Tako su mi počeli slati poruke mogu li kupiti najlonke od mene - otkrila je Lizi koja ima više od 733.000 pratitelja na TikToku. Kaže kako je ljudi i napolju prepoznaju.

Otkako je pokrenula ovaj posao zarađuje gotovo dvostruko više od prosečne britanske plate. Lizi, mama troje dece, može prodati otprilike 10 pari u 14 dana. Nedavno je povećala i grudi pa se nada da će se potražnja još povećati.

Međutim, briga o troje dece uz kreiranje sadržaja nije uvek laka, a Lizi je priznala da ima i svoje teške trenutke.

- Želim da pokažem da možete ostvariti svoje snove i rizikovati jer se živi samo jednom i isplati se - rekla je i dodala da je to sada njen posao s punim radnim vremenom, piše Mirror.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:51

Vodopad Hukou u proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track