VOJA BRAJOVIĆ JE U BRAKU S 23 GODINE MLAĐOM KOLEGINICOM! Glumac priznao šta joj ZAMERA: Da nije OVOGA, smatrao bih je idealnom
Foto: Dragana Udovičić

SKLADAN PAR

VOJA BRAJOVIĆ JE U BRAKU S 23 GODINE MLAĐOM KOLEGINICOM! Glumac priznao šta joj ZAMERA: Da nije OVOGA, smatrao bih je idealnom

Pop kultura -

Čuveni glumac Voja Brajović već dugi niz godina je u braku sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihailović, a jednom prilikom je ispričao šta ga je njoj privuklo.

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor - rekao je Voja svojevremeno za "Gloriju", pa nastavio:

Voja Brajović, Milica Mihailović
foto: Damir Dervišagić

- Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje - priča glumac.

- Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom - našalio se.

Milica, sa druge strane, rekla je da joj je sada potpuno jasno kako je tako dugo sa Vojom.

Voja Brajović, Milica Mihajlović
foto: Damir Dervišagić

- Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo - rekla je Milica o svom suprugu.

Voja Brajović i Milica Mihailović imaju sina Relju, dok glumac iz prvog braka ima ćerku Iskru i sina Vukotu.

Milica Mihailović
foto: Dragana Udovičić

Inače, Milica je ćerka čuvenom srpskog književnika, Dragoslava Mihailovića, najpoznatiji po svojim delima poput romana "Kad su cvetale tikve", "Petrijin venac", "Čizmaši" i mnogih drugih, a njegova dela prevožena su na više evropskih jezika.

Dragoslav Mihailović je i redovan član Srpske anademije nauka i umetnosti, a dobitnik je mnogih književnih nagrada i priznanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

MIODRAG DRAGIČEVIĆ SLAVI ROĐENJE NASLEDNICE: POCEPALI MU MAJICU, ISPLIVALI SNIMCI, GLUMAC VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track