GODINAMA SAM SPAVAO SA SVOJIM OŽENJENIM KOMŠIJOM: Bio je 20 godina MLAĐI, bilo nam je PRELEPO, a onda mi se javila njegova ŽENA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

GODINAMA SAM SPAVAO SA SVOJIM OŽENJENIM KOMŠIJOM: Bio je 20 godina MLAĐI, bilo nam je PRELEPO, a onda mi se javila njegova ŽENA

Žena -

Ispovest anonimnog muškarca za Huffpost podigla je prašinu, te je počela da se širi i društvenim mrežama. Za početak, da objasnimo problematiku. Njegov 20 godina mlađi komšija bio je oženjen i imao je dvoje dece, ali njih dvojica su ipak započeli slatku gej avanturu.

Muškarac je otvorio dušu i priznao kako je godinama bio u vezi sa svojim komšijom. Sve je bilo u tajnosti i niko nije ništa sumnjao, dok ga nije šokirao mejl koji mu je poslala njegova supruga.

"Bio mi je komšija, a ja ga nisam zavodio, iako sam bio 20 godina stariji od njega. Siguran sam da sam bio prvi muškarac s kojim je bio prisan, dok sam ja, kako kažu, bio 'out'", piše junak ove priče.

Gej, Gej Brak, Homoseksualni Brak
foto: Profimedia

"Naša afera nije bila iznenadno, strašću ispunjeno putovanje na Mesec, već je to pre bilo dugo putovanje vozom. Afera je trajala pet godina, ali sada više nismo u kontaktu", objašnjava muškarac i dodaje da ga baš zato čudi što mu se javila supruga njegova bivšeg ljubavnika.

"Koliko je dugo trajala afera s mojim mužem? Nakon svega, zaslužujem to da znam", napisala mu je ljutita žena u mejlu. To ga je iznenadilo jer nije verovao da je ona išta slutila, a kamoli da je znala što se tačno dogodilo.

Homoseksualci, Gej, Gej Veza
foto: Profimedia

Nije odgovorio na taj mejl. Mislio je da to nije njegova stvar, jer on nije taj koji joj je spomenuo vezu, već je za to trebalo da bude zadužen njen suprug. Ipak, njemu se javio.

"Prolazimo kroz jako ružan razvod braka. Odlučio sam konačno da budem iskren prema sebi. Trebalo je da budem ono što jesam. Pričao sam joj o nama. Ona te krivi za sve. Htela je da zna s koliko sam muškaraca bio. Rekao sam joj da postojiš samo ti, i to je istina", odgovorio mu je komšija.

Dodao je i kako ga se uvek seti kada pogleda u kuću u kojoj je nekada stanovao. Priznao mu je kako je sada u grupi podrške za biseksulne muškarce i da radi na tome da sebe prihvati takvog kakav jeste.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

GEJ SUPERMEN JE ODRAZ NAŠE REALNOSTI! Ljudi i deca treba da shvate da mi postojimo, i to ne samo u FIKCIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track