NJEN DEČKO IMAO JE LUDU IDEJU ZBOG KOJE JE POSTAO BIVŠI: Predložio joj OVO, a dobio je HLADAN TUŠ! Evo o čemu je reč (VIDEO)
Foto: Profimedia

SMEŠAN RASKID

NJEN DEČKO IMAO JE LUDU IDEJU ZBOG KOJE JE POSTAO BIVŠI: Predložio joj OVO, a dobio je HLADAN TUŠ! Evo o čemu je reč (VIDEO)

Žena -

Neimenovana devojka je na društvenim mrežama podelila neverovatnu ideju svog, sada već bivšeg, dečka. On je naime upoznao drugu devojku koja mu se sviđa, ali ne bi hteo sasvim raskinuti vezu, u slučaju da mu ne uspe s novom simpatijom.

- Moj dečko poslao mi je ovakvu poruku: "Ne želim raskinuti s tobom, samo želim pauzu kako bih pokušao s njom i ako ne bude išlo dobro, nas dvoje možemo nastaviti gde smo stali". Ostala sam bez teksta - ispričala je devojka u videu koji je objavila na TikToku.

- Bar je imao neki plan - dodala je pa pokazala njegove poruke, dok su komentari ispod njene objave bili raznoliki, uglavnom puni podrške, ali i čuđenja:

- Zar je stvarno mislio da će mu to uspeti? Barem je bio iskren prema tebi, drugi svoje devojke često varaju iza leđa - dok je jedna žena dodala kako je otkrila da ju je dečko prevario:

- Videla sam da su moji kozmetični proizvodi u njegovoj kući bili korišćeni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

ŠTA BI ON DRUGO MOGAO?! Milica Todorović se obratila bivšem dečku Petru Strugaru i to u emisiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track