REŠIĆE SVRAB I ONU NAJUPORNIJU PERUT, A NE KOŠTA NIŠTA: Sprej za čistu kosu pravi se od samo DVA SASTOJKA koja svi imamo u kuhinji
Foto: Profimedia

KORISNO

REŠIĆE SVRAB I ONU NAJUPORNIJU PERUT, A NE KOŠTA NIŠTA: Sprej za čistu kosu pravi se od samo DVA SASTOJKA koja svi imamo u kuhinji

Žena -

Svrab i perut mogu biti izuzetno neprijatni, i gotovo da ne postoji osoba koja barem jednom nije mučila muku s ovim problemom koji najčešće nastaje zbog loše ishrane, stresa, vremenskih uslova, vode, ali i mnogih drugih faktora.

Na tržištu se mogu naći brojni preparati koji uklanjaju perut - neki od njih mnogo koštaju, a ne garantuju da će baš svakoj glavi i kosi pomoći.

Online kupovina, Hangar, Bioteo, kosa, opadanje, perut, šampon, losion, maska
foto: Profmedia

S druge strane, uvek pomoć možete potražiti u prirodi, odnosno u kuhinji, i to u limunu i maslinovom ulju. Kiselost limuna uklanja sve suve ljuspice kože, dok maslinovo ulje hidrira i regeneriše kožu glave.

Sve što je potrebno jeste da pomešate dve kašike svežeg soka od limuna, dve kašike maslinovog ulja i dve kašike vode, pa sa tom smesom izmasirate kožu glave.

Nakon masaže i dobrog utrljavanja, smesa treba da odstoji 20 minuta, nakon čega kosu treba oprati šamponom.

Kosa
foto: Profimedia

Tretman može da se primenjuje svake druge sedmice, a umesto maslinovog ulja, limunu možete dodati krupnu morsku so, kako biste odradili piling temena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

MLADI FRIZER S KOSOVA TREĆI NA SVETU! Luka Mitrović za Kurir: Odgovorniji sam nego Šurda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track