U PITANJU JE SLUČAJNA GREŠKA: Svekrva pokušala da OTRUJE mladu na venčanju svog sina, pa se besramno pravdala budućoj snaji VIDEO
Foto: Profimedia

nevolje u raju

U PITANJU JE SLUČAJNA GREŠKA: Svekrva pokušala da OTRUJE mladu na venčanju svog sina, pa se besramno pravdala budućoj snaji VIDEO

Ludi svet -

Na venčanjima se često dogode nepredvidive i neugodne situacije, a katkada je reč i o svađi među gostima. Jedna organizatorka venčanja tako je otkrila trenutak kada je svekrva na venčanju svog sina pokušala otrovati mladu, a priča je šokirala mnoge.

Kako piše "The Sun", Kali (25) je objavila video na TikToku u kojem je objasnila kako radi kao organizatorka venčanja. Na jednom venčanju za koje je bila zadužena nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala navesti svoju novu buduću snaju da pojede kolač koji ju je mogao ubiti.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je bieška: "Mlada je ozbiljno alergična na kokos." Poslastičarka je to znala, torta nije sadržala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je Kali, ali je dodala kako je za vreme koktela, između svečanosti i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača.

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila i da je samo htela osigurati da svi dobiju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je Kali.

Međutim, nakon rezanja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač i njime ponudila mladu. Ona je pristala, pa je krenula probati kolač kada ju je suprug zaustavio i rekao: ''Mama, znaš da je alergična.''

tašta, majka i sin, porodica
foto: Profimedia

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Nitko se u prostoriji nije pomaknuo. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mlada izgleda apsolutno užasnuto i uplašeno, a mladoženjina majka, koja je pokušala otrovati svoju buduću snaju, izgleda kao da nema nijedne brige – nastavlja Kali.

Stvari su se tada još pogoršale. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrveneo u licu i počeo vrištati na svoju majku, rekavši joj: "Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si je poslati u bolnicu, mogla je doživeti anafilaktički šok."

0344120309, venčanje
foto: - / Wavebreak / Profimedia

Kali tvrdi da je mladoženja nastavio vikati sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Nesreće se događaju svaki dan, dragi", a zatim se vratila na svoje mjesto, pokupila stvari i napustila venčanje.

Njen video brzo je prikupio više od 500 hiljada pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani postupcima mladoženjine majke.

"Ovo je užasno i veoma uznemirujuće. Oh, apsolutno je pokušavala otrovati mladu", složila se jedna korisnica, dok je druga dodala: "Trebali bi promeniti brave u svom domu."

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

00:36

OVO NEMA NIGDE! Snajka bacila oko na kuvara, a svekrva podržava šemu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja