OVO JE EROGENA ZONA ZA KOJU NIKO NE ZNA: Seksolog otkriva novi način da doživite FANTASTIČAN vrhunac samo jednim dodirom!
Foto: Printskrin Yt

PROBAJTE

OVO JE EROGENA ZONA ZA KOJU NIKO NE ZNA: Seksolog otkriva novi način da doživite FANTASTIČAN vrhunac samo jednim dodirom!

Žena -

Seksolog dr Kerol Kvin, otkriva tačku na telu koja može da donese neopisiv osećaj zadovoljstva tokom seksa, i muškarcima i ženama.

Ova erogena zona malo je poznata, ali omogućava osobi da dostigne vrhunac bilo da se radi o odnosu sa partnerom ili o samozadovoljavanju. Reč je o donjem delu abdomena.

žena, Orgazam, Samozadovoljavanje
foto: Profimedia

- Pritisak na ili ispod bešike može da bude erotičan za neke ljude. Razlog tome je što se G tačka nalazi oko uretre, ispod donjeg dela bešike. Kod muškaraca se tu nalazi prostata, pa bi i njima mogao da se dopadne taj osećaj - kaže seksolog.

Postoji biološki razlog zašto je ovaj osećaj prijatan – ovaj deo tela je napravljen od tkiva koji su osetljiviji od ostalih.

- G tačka i prostata su slične jer su napravljene od istog tkiva, pa bez obzira na pol ili građu osobe, neurologija funkcioniše slično - pojašnjava dr Kvin i ističe da su klitoris i penis duži od onoga što se može videti spolja:

Orgazam, činjenice
foto: Ilyke

- Unutrašnji deo klitorisa ili penisa se proteže do donjeg dela stomaka. Kod nekih ljudi pritisak na taj deo tela aktivira sistem zadovoljstva.

Dr Kvin je objasnila i da postoji opcija da se nekome ovakav osećaj nedopadne, te je poželjno da sa partnerom prvo razgovarate i predložite mu da probate ovu novinu u krevetu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track