U BRAKU SAM SA MUŠKOM PROSTITUTKOM: On je žigolo, teško je, ali meni ne smeta dokle god imamo NOVAC da deci kupimo patike!
Foto: Profimedia

ispovest

U BRAKU SAM SA MUŠKOM PROSTITUTKOM: On je žigolo, teško je, ali meni ne smeta dokle god imamo NOVAC da deci kupimo patike!

Žena -

Ejpril Heris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu (47) da ima intimne odnose sa drugim ženama, naravno, po odgovarajućoj ceni.

Kako cene goriva i osnovnih životnih namirnica vrtoglavo rastu, porodice širom sveta suočavaju se sa finansijskim problemima. Ipak, jedna iz Britanije našla je neobičan način da sastavi kraj s krajem.

Rajan Džejms, muški eskort, žigolo
foto: Printscreen/Instagram

Ejpril Heris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu (47) da ima intimne odnose sa drugim ženama, naravno, po odgovarajućoj ceni. Njen suprug već 30 godina radi kao žigolo, a svaki dodatni dinar od tog posla koji donese u kuću, znači i supruzi i njegovo troje dece iz prethodnog braka.

- Ne postoji brži i lakši način da zaradite, a da sve uklopite sa poslom i porodicom. Ejpril ponekad ima problem sa pažnjom koju dobijam od drugih žena, ali zna da uvek ostajem njen. Radim puno radno vreme, ali posao žigola mi pomaže da namirim decu - kaže Džejmi za "San", koji je u industriju odraslih ušao sa 19 godina.

- Ne živimo raskalašno. Dodatni novac ide za domaćinstvo i decu. Ako im zatrebaju nove patike, znamo da Džejmi može da ode da se vidi sa nekoliko klijentkinja i donese novac koji nam je potreban u kuću. Njegov posao me ponekad čini nesigurnom, ali mnogo razgovaramo o tome i uvek me umiri. Kaže mi da sam njegova kraljica i stalno mi udeljuje komplimente - priča Ejpril.

Žigolo, Seks, Muška prostitucija
foto: Profimedia

Oboje se slažu da se ono što se dešava u njihovoj spavaćoj sobi mnogo razlikuje od onoga što Džejmi radi sa klijentkinjama.

- Žene ponekad osete emotivnu povezanost sa Džejmijem, pa postanu opsednute i tako ja dobijem nepoželjne goste u svojoj kući ili komšiluku. Učtivo ih oteram i pokušam da ih uplašim. Jednom smo morali da se preselimo, kako bi pobegli od žene sa kojom je Džejmi spavao - ispričala je Ejpril.

Iako se čini da Džejmi radi posao iz snova svakog muškarca, napominje da ipak nije tako.

- Kad se to radi svaki dan, postane posao kao i bilo koji drugi. Moj libido je velik i ja jednostavno volim žene. Govorim im koliko su lepe i da zaslužuju najbolje, što je najvažnije, stvarno verujem u to - dodaje žigolo.

Budući da Ejpril i Džejmi, iako nisu zvanično vereni, uskoro planiraju da se venčaju, kažu kako će se stvari tada promeniti.

- Tad će prestati da radi kao žigolo. Ipak je brak svetinja za mene - zaključila je Ejpril.

Žigolo, Seks, Muška prostitucija
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./SD)

Bonus video:

02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track