CEO SVET IZNERVIRAN ZBOG SKANDALOZNOG PONAŠANJA MLADOŽENJE: Da li je moguće da je ovako PONIZIO svoju novopečenu suprugu?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

TO SE NE RADI!

CEO SVET IZNERVIRAN ZBOG SKANDALOZNOG PONAŠANJA MLADOŽENJE: Da li je moguće da je ovako PONIZIO svoju novopečenu suprugu?! (VIDEO)

Žena -

Psiholozi tvrde da je planiranje venčanja jedan od najstresnijih trenutaka u našim životima, te da mladenci mogu da budu na ivici nerava i rade stvari koje inače nikada ne bi radili.

venčanje
foto: Printscreen/Tik Tok

Jedan par, čiji se snimak sa venčanja danima vrti po društvenim mrežama, pravi je simbol za takvu ludost koju donosi stres oko pripreme svadbe.

Naime, lepi i mladi, samo je trebalo da preseku tortu i time metaforički započnu sve zajedno da rade, ali onda je došlo vreme za šalu, pa je on umazao tortom nju, pa ona njega, pa on da pokaže da je muško jače nju, pa ona besna više njega... Za mar minuta valjali su se u lepljivoj masi po podu, lepo obučeni.

Gosti su bili šokirani, a sve je obuzdela jedina prisebna žena koja je prišla izbezumljenoj devojci u venčanici i počela da je briše, od torte i krvi.

Momak je samo kroz osmeh izgovorio:

- izgleda da sam nadrljao.

Komentari korisnika društvenih mreža na ovaj prizor su poprilično slični. Svi pišu da je suprug ponizio svoju izabranicu.

"Ko bi ovo uradio svojoj ženi na dan svog venčanja?"

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Saša Matić stigao na venčanje Lukasovog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track