OGLASIO SE BIVŠI MUŽ BRTNI SPIRS: Evo šta je imao da kaže o njenoj TRUDNOĆI, a imao je šta da poruči i njenom VERENIKU!
Foto: Profimedia

RADOST NAKON MRAČNOG PERIODA

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ BRTNI SPIRS: Evo šta je imao da kaže o njenoj TRUDNOĆI, a imao je šta da poruči i njenom VERENIKU!

Pop kultura -

Svetskim medijima odjeknula je vest da je pop princeza, Britni Spirs, ponovo trudna. Pevačica je na svom Instagram profilu potvrdila srećnu vest, a nedugo potom medijima se obratio i njen bivši suprug, Kevin Federlajn, s kojim pevačica ima dvojicu sinova. On je preko svog advokata, Marka Vinsenta Kaplana, poslao poruku bivšoj supruzi Britni i njenom vereniku, Semu Asgariju.

- Kevin je saznao da je Britni na Instagramu objavila trudnoću. Želi joj srećnu i zdravu trudnoću i čestita njoj i Semu, ispred njih je uzbuđenje roditeljstva - rekao je Kaplan za NBC News.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, pevačica i bivši plesač venčali su se 2004. godine, a razveli nakon samo dve godine braka. Zajedno imaju sinove Šona Prestona i Džejdena. Zahtev za razvod braka podnela je Britni navodeći kao razlog nepomirljive razlike među njima.

Inače, pevačica je mnoge obožavatelje iznenadila objavom da čeka treće dete. Otkrila je da je pozitivnom testu na trudnoću prethodio drastičan gubitak kilograma pre nego što je s verenikom otišla u Majami, a Sem joj je u šali tada rekao da je “trudna hranom”.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

- Očito neću toliko izlaziti da paparaci ne dobiju svoj novac snimajući me kao što su nažalost već uradili. Teško je jer kad sam bila trudna, imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome svaki dan. Hvala Isusu da tu bol ne moramo da držimo kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Širimo puno radosti i ljubavi - napisala je Britni, koja je u novembru prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj starateljstva koje je njen otac i ceo tim imao nad njom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track