AKO SUMNJATE DA VAS VARA, OVO JE JEDINI NAČIN DA SAZNATE: Žena otkrila TRIK koji će svakog muškarca dovesti pred svršen čin
Foto: Profimedia

AKO SUMNJATE DA VAS VARA, OVO JE JEDINI NAČIN DA SAZNATE: Žena otkrila TRIK koji će svakog muškarca dovesti pred svršen čin

Žena -

Korisnica TikToka snimila je video u kojem je objasnila kako je nazvala dečka i zatražila da joj da da vidi njegov Snapchat račun kako bi saznala istinu.

Kenzi Kuran objavila je video pod korisničkim imenom @keepinupwkenz u kojem je objasnila kako je tačno saznala da je dečko s kojim je poslednje dve godine vara.

- Obećavam, ako probate ovu metodu, da ćete sa sigurnošću saznati vara li vas vaš partner - rekla je Kuran u videu koji sada ima gotovo 3 miliona pregleda.

Zatim je objasnila da je prvo uveče nazvala momka kako bi se uverila da je kod kuće.

- Ovo je vrlo važno jer morate biti sigurni da je sam i da ga ništa ne ometa - objasnila je.

Zatim je rekla da stavi mobilni na jastuk i da se odmakne od njega, te da joj da njegovu Snapchat lozinku, na što joj je odgovorio da je ne zna napamet.

- Dakle, rekao je da ne zna svoju lozinku za Snapchat - ispričala je Kuran.

Uporna buduća-bivša devojka tada je rekla da može samo zgrabiti majčin telefon i njime snimiti kako otvara svoj Snapchat.

@keepinupwkenz Reply to @liv.gc part 2 of how I found out my bf cheated on me- hope this helps #howifoundout #unloyalbf #breakup #relationshipproblems ♬ My Name Is - D Billions

- Onda je bio izgovor da je kasno i da mu mama spava. OK, možemo probati snimanje ekrana - objasnila je.

Zatim je zatražila od njega da koristi funkciju snimanja ekrana na svom telefonu kako bi videla kako izgleda njegova Snapchat pretraga, ali on joj na kraju nije poslao snimak.

Razlog tome je to što bi onda ona videla šta je radio. Umesto toga joj je priznao da ju je prevario.

- Doslovno, iz situacije nije postojao izlaz, osim istine - rekla je.

Kuran je takođe napisala: 'Ako je na bilo koji način čudan u pogledu slanja snimka ekrana, to verovatno znači upravo ono što mislite da znači - da, prevario vas je, ili vas vara i dalje.'

Mnogi su se oglasili u komentarima kako bi joj zahvalili na ovom triku.

- Napravila sam to. Poslao mi je je snimke svih poruka i poziva. Zahvalna sam - komentirala je jedna korisnica.

Drugi su pak bili šokirani time koliko daleko je spremna ići da bi otkrila istinu. Koliko komplikacija, umesto da samo pita i prekine mučnu vezu.

prevara
foto: Profimedia

- Nema dobre veze bez poverenja, ako smatrate da treba da gledate njegove privatne profile na društvenim mrežama, on nije pravi za vas - rekao je drugi korisnik.

- Ako morate toliko razmišljati da uhvatite nekoga kako vas vara, uštedite vreme i jednostavno prekinite vezu. Ako nema poverenja, onda nema ni veze - napisao je neko drugi.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track