HTELA NOVU FRIZURU ZA SVADBU, A IZGLEDALA KAO ZEBRA: Slomljena zbog STRAVIČNE greške frizerke koja je mogla da joj UNIŠTI VENČANJE
Foto: Shutterstock

STRAŠNO

HTELA NOVU FRIZURU ZA SVADBU, A IZGLEDALA KAO ZEBRA: Slomljena zbog STRAVIČNE greške frizerke koja je mogla da joj UNIŠTI VENČANJE

Žena -

Jedna buduća mlada je na teži način shvatila da potpuna promena frizure na dan venčanja nikako nije dobra ideja.

Naime, od frizera je tražila da joj napravi tehniku farbanja pramenova koja se zove balejaž, ali je dobila guste pramenove zbog kojih je, kaže, ličila na zebru.

Balejaž
foto: Printscreen TikTok

Kako prenosi The Sun, mlada stilistkinja Morgan Rajt je angažovana da popravi njenu groznu frizuru pre venčanja, a na snimku koji je postavila na Tik Tok pokazala je kako je izgledala njena kosa pre te popravke.

Na snimku se vidi da je žena imala smeđu kosu sa velikim, plavim pramenovima, što nije ni približno ono što bi trebalo da bude bajelaž, tehnika koja postepeno dodaje boju kosi tako da izgleda prirodno.

- Nova klijentkinja je nazvala salon plačući zbog užasne frizure jer se tog vikenda udavala - rekao je Morgan u videu. Srećom, uspela je da to popravi i mladine pramenove pretvorila je u medenu plavu boju sa primesama svetlo braon.

@morgansarawright I should really start a series on the horror story color corrections that come into the salon ??? #colorcorrection #hairstylist ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Mušterije su bile zgrožene radom prve frizerke koja je uništila kosu i čestitale su Morgan na tako dobroj popravci za tako kratko vreme.

- Ko god da je to uradio mora da se vrati u frizersku školu. Neverovatno je da ste uspeli da sačuvate stvar na taj način! - napisao je jedan korisnik.

- Ne mogu da verujem, liči na nešto što praviš kod kuće i zažališ. Čestitam na popravci - prokomentarisao je drugi.

Nekoliko njih se u komentarima složilo da ljudi nikada ne bi trebalo da naprave tako veliku promenu na sebi tako blizu nekog velikog životnog događaja, a Morgan se složila i rekla da je savetovala i mladu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

CECA U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU! Haljina od čipke, ful šminka i frizura: ZAPALILA INTERNET! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track