IMA PREKO 200 TETOVAŽA, ČAK JE I BEONJAČE ISTETOVIRAO! To ipak nije NAJBOLNIJE mesto! Ovo je NAJVEĆA AGONIJA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NAVUČEN NA TETOVAŽE

IMA PREKO 200 TETOVAŽA, ČAK JE I BEONJAČE ISTETOVIRAO! To ipak nije NAJBOLNIJE mesto! Ovo je NAJVEĆA AGONIJA (FOTO)

Ludi svet -

Soren Lorenson, ovisnik o tetovažama, otkrio je koji delovi tela najviše bole tokom procesa tetoviranja.

Lorenson, poznat i kao Neon Demon, zaljubio se u tetoviranje nakon što je napravio svoju prvu tetovažu, drvo oko pupka, pre deset godina, nedugo nakon što je napunio 18 godina. Rekao je da se odlučio za područje oko pupka jer mu je prijatelj rekao da je to najbolnije mesto za tetoviranje, ali kasnije se ispostavilo drugačije.

Soren sada ima više od 200 tetovaža po telu i licu koje je prošarano krstovima i slovima, a tetovirao je čak i beonjače. Interesantno, kazao je da je proces tetoviranja očnih jabučica bio bezbolan. Ipak, postoji nekoliko područja za koja priznaje da su bila apsolutna agonija, uključujući tetovaže na stomaku, rebrima i duž vilice.

"Svi delovi tela gde ima kosti su malo više uznemirujući zbog vibriranja i intenzivnog osećaja u poređenju s drugim područjima", otkrio je Lorenson za The Mirror.

Soren voli svoj izgled, ali njegova religiozna porodica ne podržava u potpunosti njegove životne izbore. Kako se tokom detinjstva školovao kod kuće, retko je komunicirao s ljudima izvan svoje crkve ili porodice. Kad je napunio 17 godina, upao je u loše društvo i počeo puno da pije i puši dve kutije cigareta dnevno, kao način pobune protiv svojih roditelja i njihove stroge discipline.

Otkrio je da je odlučio da tetovira najvidljiviji deo svog tela, svoje lice, nakon što se oslobodio takvog načina života. Ovaj 28-godišnjak takođe promoviše zdravu ishranu i fitnes, te veruje da učenje o očuvanju zdravlja uz njegovu strast prema tetovažama "pozitivno utiče na njegovo mentalno zdravlje".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

IMA 55 GODINA I 90 ODSTO CELO TELO PREKRILA CVEĆEM: Mrzela je tetovaže, a onda pukla 35.000 € da danas ovako izgleda! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track