BUDI FRAJER, ZADOVOLJI ŽENU NA PRAVI NAČIN: Ovo su greške u toku s*ksa nijedan muškarac sebi NIKADA ne bi smeo da dozvoli!
Foto: Profimedia

Ostavite utisak veštog ljubavnika

BUDI FRAJER, ZADOVOLJI ŽENU NA PRAVI NAČIN: Ovo su greške u toku s*ksa nijedan muškarac sebi NIKADA ne bi smeo da dozvoli!

Žena -

Muškarci obožavaju da se hvale svojim seksualnim umećem. Ipak, u stvarnosti mnogi od njih često zakažu na terenu i prave početničke greške pri vođenju ljubavi. Donosimo vam šest muških zabluda u krevetu, koje diskretno i usput možete pomenuti svom partneru.

Ako je, kojim slučajem, jedan od onih koji nije napravio nijednu od navedenih grešaka, čestitamo jer ste verovatno pronašli pravog poznavaoca ljubavnih veština!

Seks
foto: Shutterstock

Tihi igrač

Veliki broj muškaraca prilično je tih tokom odnosa, što nikako ne prija njihovim partnerkama. Naravno, niko ne očekuje životinjsko urlanje u spavaćoj sobi, ali senzualno uzdisanje pokazaće da uživa u odnosu i da ga nije strah da to i pokaže.

Brza predigra

Već ste sigurno čuli da muškarci predigru vole da odrade na brzinu, pokušavajući što pre da pređu na konkretan odnos i da uživaju u pravoj stvari. Međutim, predigra je izuzetno važna za istinsko uzbuđenje žene, pa sledeći put slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nežno skidanje odeće. Usporite li ljubavnu igru na početku, kasnije ćete oboje više uživati u njoj.

Pazite na prste

Penetracija prstima je čest oblik predigre, ali muškarci često znaju da izgube kontrolu. Posmatrajte neverbalne znakove vaše partnerke i to koliko joj prija ovaj način igre, te prema potrebi smanjite tempo i jačinu dodira.

seks, par, strast, orgazam
foto: Profimedia

Pregruba stimulacija

Ženama stimulacija klitorisa često više prija nego sama penetracija, pa zato nikad ne zaboravljajte taj deo njenog tela. S druge strane, na njega nikad nemojte vršiti preterano jak pritisak. Pošto je izuzetno osetljiv, grublji dodiri mogu biti veoma bolni.

Seks
foto: Profimedia

Fokusiranost samo na jedan deo tela

Želite li pružiti ženi istinsko zadovoljstvo, ne usredsređujte se na samo jedan deo njenog tela. Nakon što joj izljubite vrat, pređite na grudi, a zatim na ostale delove njenog tela. Dakle, ne zadržavajte se predugo na istom mestu!

Izostanak nežnosti nakon seksa

Ako vaša partnerka voli malo grublju igru tokom odnosa, vaš je zadatak da joj to i pružite. Ali, kad se strasti smire, pokažite vašu nežniju stranu - zagrlite je i malo se mazite. Tako ćete ostaviti najbolji utisak da ste majstor vođenju ljubavi.

Seks, Par
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track