UZ OVAJ TRIK ZABORAVIĆETE NA BRUSHALTERE: Ovaj komad odeće nervira sve žene, a zbog cake tiktokerke nikada više vam neće trebati!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

UZ OVAJ TRIK ZABORAVIĆETE NA BRUSHALTERE: Ovaj komad odeće nervira sve žene, a zbog cake tiktokerke nikada više vam neće trebati!

Žena -

TikTok korisnica korisničkog imena @Nipsei Daisi na platformi postala je viralna nakon što je svojim pratiocima otkrila nekoliko jednostavnih koraka za korišćenje ljepljive trake za grudi, zahvaljujući kojoj vam, kako tvrdi, grudnjak više nikada neće trebati.

Njen modni trik na društvenim mrežama gledalo je skoro tri miliona ljudi, a ona je objasnila da traka koju koristi nije samo selotejp, već traka za grudi ili „traka za grudi“ od meke tkanine koja je poslednjih godina postala pravi hit proizvod.

@nipseydaisy Reply to @headzenmigraine ♬ Rose Tea - Curtis Roach

- Ovo je jedan od najboljih izuma čovečanstva, a omogućava da se grudi po ceo dan podižu i izgledaju punije i bez neudobnog grudnjaka! – napisala je jedna poznata glumica na svom Instagram profilu, koja se kao i brojne druge njene koleginice kune u ovaj proizvod.

Ali, iako je predmet postao nezaobilazan letnji deo garderobe mnogih žena, neke još uvek ne znaju kako da ga pravilno koriste jer postoje različita uputstva za različite odevne kombinacije. Zato je u svom hit videu Nipsi Dejzi odgovorila na najčešće pitanje „kako nositi traku uz haljinu ili majicu bez bretela“, a uputstva su prilično jednostavna.

Važno je, kaže ona, izabrati kaiš koji odgovara vašoj boji kože i postavlja se horizontalno preko i ispod bradavica. Prema njenom tutorijalu, nije potrebno da ga lepite na leđa, jer ćete ga samo prebrzo potrošiti. TikTokerica ju je zalepila preko i odmah ispod bradavica, a kada ju je stavila, traka se nije videla, a prekrila je bradavice koje nisu isticale ispod haljine.

@nipseydaisy

You just have no choice but to be thaaaaat girl

♬ Meg Thee Stallion is THAT girl - E! News

Na drugom snimku, traku je nosila ispod roze haljine sa dubokim dekolteom, a umesto horizontalno, traku je zalepila vertikalno, počevši ispod grudi i preko obe dojke do ključne kosti.

Kako su se pojedini korisnici žalili da je njihovo uklanjanje prilično neprijatno i bolno iskustvo, Tiktokerica je rekla i da pre stavljanja narukvice na kožu treba naneti malo kokosovog ulja ili obične tople vode – da bi se lepak „razbio“ i olakšao skidanje sa kože.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

SNIMAK IZ HOTELA! JELENA KARLEUŠA U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: Gore ima samo brus, a dole se sve ocrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track