MOLIM VAS NEMOJTE DA IMATE DECU SA NJIM! Tokom svake menstruacije posvađa se sa mužem: Iz UŽASNOG razloga traži joj da nosi tampon
Foto: Profimedia

DA LI JE OvO NORMALNO?

MOLIM VAS NEMOJTE DA IMATE DECU SA NJIM! Tokom svake menstruacije posvađa se sa mužem: Iz UŽASNOG razloga traži joj da nosi tampon

Ludi svet -

Žene tokom menstruacije žele od partnera samo da im obezbedi dovoljnu količinu slatkiša i maženja, ali kada je to previše za tražiti, onda u tim trenucima sramote, jer ih takvi partneri pretvaraju u sramotu, treba bar pustiti da neke stvari da prođu „ispod radara“ i prećutati svoja osećanja.

menstruacija, bolovi
foto: Shutterstock

Imajući to na umu, jedna žena se požalila Redditu da je njen muž odbio da spava sa njom u krevetu tokom menstruacije. Deleći svoju dilemu na Redditu, žena je objasnila da je nosila tampone tokom noći, ali da sada, zbog svog zdravlja, više ne može.

- Sada koristim uloške, što nije velika stvar, ali moj muž se ne slaže - napisala je ona:

- Prvo se požalio jer se nisam 'konsultovala sa njim oko tpga', ali kako sam napisala, to nije velika stvar. Onda je rekao da se ne oseća prijatno da spava u krevetu sa ulošcima.

Ove izjave zatekle su ženu potpuno nespremnu. Nakon što ju je zamolila da ponovo počne da koristi tampone ili da ode da spava negde drugde, žena je pomislila da se šali.

menstruacija
foto: Shutterstock

Međutim, kada je nastavila da nosi uloške u krevetu, njen muž se preselio na kauč i rekao da ga je „isterala“ iz spavaće sobe stvarajući mu nelagodu. Rekla sam mu da je ona kraljica drame jer su njegovi kompromisi bili nelogični“, napisala je.

- Nemam nameru da prestanem da koristim uloške, niti bih rizikovala svoje zdravlje i koristila tampone kada mi je lekar savetovao da to više ne radim - objasnila je ona.

Uprkos činjenici da trenutno nema menstruaciju, žena kaže da je njen muž i dalje ljut zbog cele situacije.

- Kaže da mu dugujem jer sam ga učinio neprijatnim i ignorisao njegove želje - dodao je on.

Menstruacija
foto: Profimedia

Nepotrebno je reći da je objava žene potpuno zaprepastila forumaše.

- Kao da čitav ciklus nije razlog zašto on postoji... - bio je jedan komentar.

- Treba da odraste. Molim vas nemojte da imate decu sa ovim čovekom ako ima takav odnos prema menstruaciji - glasio je drugi.

- Njegov stav je odvratan - napisala je jedna žena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:12

BARBARA BOBAK NEUSTRAŠIVA! Verenica Darka Lazića iznenadila, RETKO KOJA ŽENA bi se odlučila na ovaj POTEZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track