PRLJAVA IGRA: Mnoge žene priznale da su se služile raznoraznim trikovima kako bi NATERALE muškarca sa kojim su u vezi na VERIDBU
Foto: Profimedia

samo da zasija NA RUCI

PRLJAVA IGRA: Mnoge žene priznale da su se služile raznoraznim trikovima kako bi NATERALE muškarca sa kojim su u vezi na VERIDBU

Žena -

Oko 60 odsto mladih žena koje su u vezi priznalo je da je koristilo prljave trikove kako bi im verenički prsten osvanuo na prstu.

U istraživanju u kojem je učestvovalo oko 3.600 dama, skoro trećina njih je priznala da su svog partnera praktično naterala na veridbu, i to pod pretnjom da će ga ostaviti.

veridba, venčanje
foto: Profimedia

Njih 17 odsto slalo je sebi cveće praveći se da ga dobija od tajnog obožavaoca, dok ih je deset procenata namerno ostalo u drugom stanju ili se barem pravilo da je trudno.

Za tim prljavim taktikama ipak nije poseglo 18 odsto žena koje su odlučile da uzmu stvar u svoje ruke i na potpuno normalan i iskren način zaprose svog partnera.

Prstenje, burma
foto: Shutterstock

Naučnici koji su ispitivali žene starosti od 16 do 50 godina, a koje su se udale u prethodnoj godini, zaključili su da se gotovo 60 odsto njih koristilo svim raspoloživim sredstvima da odvedu svog dragog pred oltar.

To se na kraju nije pokazalo kao najbolja taktika jer se 26 odsto parova svađalo već na medenom mesecu, dok su brige zbog novca za 29 odsto mladih bile uzrok prvih bračnih svađa.

Istraživanje je otkrilo i da trećina žena nije uživala onoliko koliko je očekivala na sam dan svog venčanja, a iznenađujuće veliki broj parova, njih čak 62 odsto, priznalo je da prve bračne noći nisu praktikovali seks. Polovina njih se izvlačila na umor, dok je trećinu mladoženja čašica više zaustavila u nameri da konzumiraju tek sklopljeni brak.

venčanje, mladenci
foto: Shutterstock

Međutim, definitivno najporaznije zvuči to što je više od četvrtine žena, nakon nekoliko godina braka, na pitanje zbog čega najviše žale kad je u pitanju dan venčanja, odgovorilo - zbog izbora mladoženje.

Nadamo se da su se šalile.

svadba
foto: Shutterstock.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:10

Život se vraća u normalu, jedna veridba „pala“ na koncertu u Prijepolju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track