MONTESORI KUTIJA: Kako da deca na zabavan način nauče da RAČUNAJU i da gledaju na SAT?
Foto: Promo

MONTESORI KUTIJA: Kako da deca na zabavan način nauče da RAČUNAJU i da gledaju na SAT?

Žena -

Postoji način da vaši klinci nauče da računaju na zaista zabavan način i da matematiku ne samo da ne shvate kao strašan predmet, već i da je zavole. Pogledajte OVDE kako!

Šta je to što deca najviše vole da rade? Pa, jasno je – da se igraju! Onda je jasno kako ih možete privoleti da nauče da računaju – igranjem! Postoje brojne edukativne igračke koje pomažu da se nauči računanje, a ova DRVENA EDUKATIVNA MONTESORI kutija je jedan od zabavnijih načina.

Zašto je ona tako posebna?

  1. Ima polja u koje se ubacuju brojevi i računske operacije sabiranja, oduzimanja, množenja i deljenja, a svi brojevi su raznobojni, te samim tim interesantniji deci, više im privlače pažnju.
  2. Ima na sebi satić u obliku pužića čije se kazaljke okreću ručno, pa će tako dete moći da vežba sve dok ne nauči da gleda u sat.
  3. I dok su sa jedne strane polja u koje se stavljaju brojevi, sa druge strane table je crni deo po kome se piše kredama. Krede se takođe dobijaju u pakovanju, a kada istrošite njih možete pisati bilo kojim drugim.
  4. U lepoj drvenoj kutiji su spakovani i štapići za računanje. Štapići su isto raznobojni, da bi klincima bilo interesantnije da računaju.

***Pronašli smo i gde je najpovoljnija – evo baš OVDE, a kome je lakše, može da pozove i na 011/6 888 999.***

Online kupovina, Hangar.rs, Prometz, Edukativna kutija, Računanje, Poklon, Deca
foto: Promo

Velika prednost ove edukativne kutije je ta što se ona može koristiti ne samo kod kuće, već se lako može poneti i ako krenete nekud gde znate da bi detetu, ako nema čime da se igra, moglo da bude dosadno. Njome se mogu igrati i u autu kako biste im skratili vreme ako putujete negde dalje, ili ako čekate u gužvi. Takođe, njom se mogu igrati sami, ali u društvu.

Dimenzije:

  • dužina 31cm
  • širina 19 cm
  • dubina 3 cm

***Predlažemo vam da je poručite OVDE, a kome je lakše, može da pozove i na 011/6 888 999.***

Online kupovina, Hangar.rs, Prometz, Edukativna kutija, Računanje, Poklon, Deca
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja