SINONIM ZA MIR, LUKSUZ I PREDIVNU PLAŽU: Izuzetan hotel čiji je izgled inspirisan egipatskom istorijom
Foto: Promo

SINONIM ZA MIR, LUKSUZ I PREDIVNU PLAŽU: Izuzetan hotel čiji je izgled inspirisan egipatskom istorijom

Žena -

Soma zaliv se nalazi oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli, a u njima šarmantni restorani, lepe plaže, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje, ali i bavljenje mnogim sportovima.

Soma bay je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

1A Travel
foto: Promo

Sheraton Soma Bay Resort 5* nalazi se u mestu Soma bay, oko 55km od Hurgade i aerodroma. Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnoj zgradi. Arhitektura ovog hotela inspirisana je hramom Karnak i predstavlja savršen spoj drevnog i modernog stila. Preporučuje se porodicama sa decom kao i gostima svih uzrasta. Za decu tu su dečiji bazen, aqua park, dečiji klub, igralište.

1A Travel
foto: Promo

Hotel se nalazi na lepoj 800m dugačkoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

1A Travel
foto: Promo

Sheraton Soma Bay Resort 5* ima ukupno 326 smeštajnih jedinica (classic, standard sea view, deluxe sea view i apartmani) opremljene po međunarodnim standardima. Sve sobe poseduju TWC, klima uređaj, SAT-TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, balkon/terasa/veranda.

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – L’ Emporio Ristorante (italijanska kuhinja), L’ Abydos Brasserie (internacionalna kuhinja) i Sea View Restauran (roštilj). U ponudi je i nekoliko barova – Al Farafra Pool Bar, Sea Breeze Beach Bar, Water Sports Bar i Solar Lobby Bar.

1A Travel
foto: Promo

Gostima hotela su na raspolaganju diskoteka, bazeni za decu odrasle (2 bazena se greju tokom zime), Wi-Fi internet u celom kompleksu, teniski teren, dnevne animacije, diskoteka (besplatan ulaz). Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

1A Travel
foto: Promo

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu https://www.1atravel.rs/destinacija/hurgada/. Kao i svake godine do sada, Egipat i Turska https://www.1atravel.rs/destinacija/turska/ su destinacije za koje garantujemo da će vam ostati u pamćenju kao najlepša letovanja. I ove godine, pored Hurgade, u ponudi su i Šarm El Šeik https://www.1atravel.rs/destinacija/sharm-el-sheikh/ i Tunis https://www.1atravel.rs/destinacija/tunis/. Ukoliko Vam je udobnije možete napraviti rezervaciju i online preko našeg sajta https://1atravelgreen.rs/ koji se diči time što štedi vreme, nepotrebno rasipanje štampanog papira i smanjuje nepotrebne rizične kontakte za vreme situacije u kojoj se nalazimo. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track