ZAPUŠILA VAM SE SUDOPERA? Evo jednostavnog načina da je otpušite za 2 minuta!
Foto: Promo

ZAPUŠILA VAM SE SUDOPERA? Evo jednostavnog načina da je otpušite za 2 minuta!

Žena -

Odvod u sudoperi se jako brzo zapuši s obzirom na ostatke hrane koji se neretko zadržavaju u njoj ako je rešetkica široka ili ako su komadići koji upadaju sitni. Zatim su tu i masnoće koje se malo po malo talože i tako sprečavaju vodu da normalno odlazi. Tako onda dođe do zapušenja i do širenja neprijatnih mirisa ne samo u kuhinji, već kroz celu kuću. Šta raditi? Pogledajte OVDE.

Kako bi vam odvodi bili funkcionalni, kako se ne bi svako malo zapušavali i stvarali probleme poput zadržavanja vode u sudoperi, neohodno je s vremena na vreme ih očistiti. Ne morate radi toga svaki put zvati majstora, već sami možete biti majstor. Najlakši i najefikasniji način da to sami uradite jeste SUPER PENOM za odvode!

SUPER PENA je toliko moćna da će instant izvući sve nataložene nečistoće iz odvoda. Samo je istisnite u odvod i gledajte kako izlazi napolje obojena prljavštinom. Dakle, imaćete crno na belo da čisti cevi tako moćno! I ništa ne morate da čekate – možete odmah nakon toga da pustite vodu sa česme.

Nekada je mogla da se kupi samo u inostranstvu, a sada je dostupna i kod nas – možete da je kupite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

A kako je sjajna za odvode generalno, ova pena se može koristiti ne samo za čišćenje nečistoća iz sudopere, već i iz:

  • Lavaboa
  • Kade/Tuš kabine

Toliko je snažna i moćna da će vas oduševiti. Uštedećete sa njom mnogo novca koji biste inače dali na popravke i izbeći ćete probleme poput sakupljanja i izlivanja vode.

Već *sada je možete poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

*Požurite, količine su ograničene!

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja