KAKO DA BUDETE VIŠI BEZ ŠTIKLI: Ovako možete da “porastete” i do čak 3 centimetra!
Foto: Promo

KAKO DA BUDETE VIŠI BEZ ŠTIKLI: Ovako možete da “porastete” i do čak 3 centimetra!

Žena -

Visina neretko stvara probleme sa samopouzanjem, i to kod oba pola. Žene makar mogu da nose štikle, mada ni one nisu uvek rešenje, jer nisu svake štikle udobne, nije uvek prilika za njih, a i jednostavno nisu deo nečijeg stila iako i dalje želi da bude malo viši. Zvuči kao potpuno neverovatna stvar da možete biti viši sad u tim godinama, ali da, stvarno možete – vidite OVDE kako.

Da li ste nekada čuli za uloške za obuću predviđene baš za dobijanje na visini? Konačno i to postoji! Izgledaju tako obično i jednostavno, a toliko su korisni onima koji žele da budu viši. Oni su od silikona i tako su mekani, fini i udobni, a pojačan je samo deo na peti, pa vam neće stvarati nelagodu prilikom kretanja. Još bolje je to što niko neće znati da ih imate, koju god obuću da nosite, pa čak ni ako ste u čarapama. Jer diskretni tanki su, lepo prijanjaju uz nogu, ne pomeraju se. I sa njima ćete dobiti čak 3 cm na visini (verujte, više od ovoga vam ne treba, jer sve drugo bi uticalo na stabilnost prilikom hodanja).

Obezbedite sebi ta dodatna 3 cm – poručite uloške ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

hangar
foto: Promo

Sjajno je to što mogu da ih nose i muškarci i žene (što je odlično, jer muškarci ne nose štikle, a mnogim ženama su nepodnošljivo neudobne). Pošto prelaze samo preko pete i risa i jako su rastegljivi, nebitno je koji broj obuće nosite – svima odgovaraju! Preko risa ide jedan tanak silikonski deo kako bi uložak sve vreme bio fiksiran i kako vam ne bi spadao sa noge dok hodate.

Probajte i vi ako ste nesigurni zbog visine. Poručite svoj par ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track