SUPRUGA MI DOPUŠTA S*KS S MUŠKARCIMA: Ona zna da sam GEJ i koliko su mi potrebni MUŠKI DODIRI! Ovog čoveka bi MALO KO razumeo
Foto: Profimedia

SPECIFIČAN ODNOS

SUPRUGA MI DOPUŠTA S*KS S MUŠKARCIMA: Ona zna da sam GEJ i koliko su mi potrebni MUŠKI DODIRI! Ovog čoveka bi MALO KO razumeo

Žena -

Anonimni muškarac se potpuno otvorio stručnjaku za veze Deidri Senders u "The Sun-u" i ispričao joj o svojim potrebama za seksom i odnosu sa ženom.

"Moja žena zna da me više seksualno privlače muškarci nego žene i prihvata to. Čak je rekla da je u redu imati seks s muškarcima. Možda zvuči malo verovatno, ali srećni smo zajedno. Ne želim da budem u vezi ni sa kim drugim, ali imam te porive zbog kojih se osećam jako loše ako ih ne ispunim."

Prihvatanje žene

Zatim je nastavio: "Imam 37 godina, a moja žena 35. U braku smo pet godina i jako smo zaljubljeni, najbolji smo prijatelji i uživamo u strastvenom seksualnom životu. Bio sam načisto s njom mesecima pre nego što smo se venčali i rekao joj da sam imao više seksualnih odnosa s muškarcima nego sa ženama. Začudo, dobro je to podnela. Bojao sam se da će odmah prekinuti našu vezu", navodi on.

Gej Afera, Gej, Dva Muškarca
foto: Shutterstock, Ilustracija

"Trebalo joj je malo vremena da shvati. Bila je uzrujana jer je smatrala da mi možda nije dovoljna, što nije istina", dodao je.

Dogovor sa ženom

Na kraju je priznao kakav dogovor je sklopio sa ženom: "Ali moram da se pobrinem za ovaj drugi deo svoje seksualnosti. Dolazim iz konzervativne porodice i uvek sam skrivao svoju tajnu. Niko od mojih bliskih prijatelja ili porodice ne zna istinu. Pre nekoliko godina sam postao depresivan, pa je zapravo moja žena bila ta koja mi je predložila da svoje potrebe zadovoljim muškarcima nakon što sam priznao da osećam kako imam neispunjene potrebe", kaže on.

"Sada mi dopušta da upoznajem druge muškarce zbog seksa, jer zna koliko mi je to jako potrebno. Tako sam srećan što imam njenu podršku i volim da mislim da bih učinio isto za nju da se uloge zamene. Trudimo se da imamo decu i uzbuđeni smo zbog naše zajedničke budućnosti, ali brinem se da će nam moja seksualnost uzrokovati probleme dalje na putu", zaključio je.

homoseksualac, muž, ljubavnik, afera, prevara
foto: Profimedia

Odgovor stručnjaka za odnose

Na njegovu priču mu je odgovorila stručnjak za odnose Deidra: "Sve su veze složene, ali se povremeno homoseksualci zbliže s heteroseksualnim ženama. Ponekad to može da bude zbog konvencije jer mnogi homoseksualci osećaju pritisak porodice ili imaju strah od "izlaska iz ormara". Mnogi bi rekli da imate najbolje od oba sveta, ali potiskivanje svog pravog identiteta je stresno."

Zatim je dodala: "Verujem da voliš svoju ženu, ali ona zaslužuje vernog muža. Već se oseća neadekvatno i rizikujete da postanete frustrirani jer ovo nije brak u kom bi trebalo da budete. Pokušavate budete neko ko niste, a to je jadno mesto. Dovođenje dece u ovakav miks će dodatno zakomplikovati stvari, pa bi vam pomoglo ako biste razgovarali s nekim ko u potpunosti razume vašu situaciju. Tada možete oda dlučite šta stvarno želite", piše TheSun.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

01:40

GEJ SUPERMEN JE ODRAZ NAŠE REALNOSTI! Ljudi i deca treba da shvate da mi postojimo, i to ne samo u FIKCIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track