KAKAV JE TO RODITELJ! Majka mi kupila NOVE GRUDI da bih mogla da ZARAĐUJEM: Bila UBOGA sirotinja na SOCIJALI, a sad ima 50.000$
Foto: Printscreen/Instagram

au

KAKAV JE TO RODITELJ! Majka mi kupila NOVE GRUDI da bih mogla da ZARAĐUJEM: Bila UBOGA sirotinja na SOCIJALI, a sad ima 50.000$

Žena -

Sofija Sanšajn, 32-godišnjakinja iz Britanske Kolumbije u Kanadi, pre se hranila kuponima za hranu koje je dobijala na socijalnoj, a onda je počela zarađivati preko društvenih mreža.

Dok je odrastala, njena mama Samanta (63) naporno je radila kako bi uzdržavala porodicu, ali zbog artritisa ponekad je bila nesposobna za rad.

Živeli su na rubu siromaštva, a Sofija je isprobala više poslova, od konobarice do prodaje automobila, u želji da zaradi novac i pomogne svojoj porodici. Ipak, nikako nije mogla pronaći posao s kojim može dovoljno zaraditi.

Tada je 2017. godine počela je da radi kao model, ali nakon što je dobila pankreatitis, izgubila je dosta kilograma, a s njima i bujne grudi, dok su joj zarada i samopouzdanje naglo pali. Tada je uskočila njena mama i platila povećanje grudi, kako bi Sofija mogla da nastavi da radi ono što voli.

- Oduvek sam volela imati velike grudi, jer sam volela pažnju i zbog njih sam se osećala seksi - rekla je Sofija.

- Kad sam se razbolela i smršala, kao da je nestao veliki deo moje ličnosti. Tad sam i potrošila veliki deo svoje ušteđevine i osećala sam se depresivno, jer nisam izgledala kao pre - objasnila je.

- Nakon osam meseci, moja mama je uskočila i predložila mi plastičnu operaciju koju bi ona platila - rekla je za Daily Star.

Pre nego što se razboljela od pankreatitisa, Sofija se hvalila brojem brushaltera 32D, koje su se tokom njene bolesti smanjile na 32B.

Sada, nakon što je potrošila oko 10.300 dolara na operaciju, ima broj grudi 36E i kaže da se "napokon opet oseća svojom".

- Plakala sam od sreće kad sam dobila implantate - rekla Sofija.

- Moja mama je odlučila da plati plastičnu operaciju jer me voli i želela me je ponovno videti srećnu. Ona podržava to što radim - dodala je.

Sofija Sanšajn otkrila da sada zarađuje 50.000 dolara mesečno.

- Mojim pratiteljima se jako sviđa što dobijam toliku podršku od svoje mame i čini se da im se sviđa veza između nas dve - objasnila je.

Kad su morali u izolaciju, 2020. godine, Sofija je odlučila učiniti mamu svojim službenim ličnom asistentkinjom, a danas manekenka zarađuje oko 50.000 dolara mesečno.

- Ne zanima me kako zarađuje u životu. Volim svoju ćerku najviše na svetu i jedino što joj želim su zdravlje i sreća - rekla je mama za Daily Star.

- Gledati njenu borbu sa samopouzdanjem i telesnim problemima bilo je srceparajuće - dodala je.

- Jednom sam je pitala mogu li nešto učiniti da joj pomognem s problemima koje je imala, a ona je u šali odgovorila s "da, molim jedne s*se". Ionako je rođena s velikim grudima, pa sam na to gledala samo kao na popravak - objasnila je.

- Srećna sam što će joj implantati u grudima vratiti samopouzdanje - dodaje.

Sofija sada zarađuje dovoljno da se pobrine da ona i njena majka više nikad neće gladovati. U želji da pomogne drugima, deo svoje zarade i donira, za šta kaže da joj je "jako važno".

- Kupujem velike kutije hrane u trgovinama koje onda dajem bankama hrane ili napunim kutije za donacije u trgovini za kućne ljubimce - dodala je.

- Lepo je kad možeš pomoći ljudima koji se bore kako smo se i mi borile - zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

JEDNOM REČENICOM BATA MU JE PROMENIO ŽIVOT! Sin otkrio detalje odnosa sa ocem: KADA MU JE OVO REKAO, ON JE POTPUNO ZANEMEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track