ČOVEK VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT 20 GODINA: Uspešno balansirao 2 porodice, ona poludela kad je saznala šta je radio iza njenih LEĐA
Foto: Profimedia

neverovatno

ČOVEK VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT 20 GODINA: Uspešno balansirao 2 porodice, ona poludela kad je saznala šta je radio iza njenih LEĐA

Žena -

Neutešna žena se obratila stručnjaku za bračne odnose Didri Sanders i rekla joj neverovatnu stvar.

- Otkrila sam da moj muž već 20 godina vodi dvostruki život i plaća ogromne svote novca kako bi uzdržavao svoju tajnu porodicu Uvek mi je govorio da podržava obrazovni projekt u blizini Johanesburga, sada shvatam da je finansirao svoju ljubavnicu i dvoje dece u Južnoj Africi. Ovo je bilo totalni šok. Ne znam šta da radim."

ilustracija
ilustracijafoto: Shutterstock

Zatim je dodala: "Ja imam 56, a on 58 godina. Venčali smo se pre 30 godina u našoj seoskoj crkvi i imali savršen dan venčanja. Imamo odraslu ćerku i sina. Godinama smo bili srećni, uprkos tome što je moj suprug proveo duge periode radeći u inostranstvu. Naš seksualni život je oduvek bio dobar i nikad nisam imala razloga sumnjati da je zalutao sve dok nisam naišla na i-mejlove njegove druge žene u kojima mu traži dodatna sredstva. Žena se potpisala s: "Volim te i jedva čekam da se vratiš kući."

Anonimna žena je zatim rekla: "Nije mi mogao dati pravo objašnjenje kada sam se suočila s njim, ali je na kraju priznao da je započeo aferu jer je bio usamljen na radnim putovanjima u inostranstvu. Imaju dva dečaka od 15 i 17 godina. Nisam mogla da verujem svojim ušima. Vara me dve trećine našeg bračnog života. Njegov rad inženjera uvek ga je odvlačio, a ja sam održavala stvari kod kuće, ali sve je to vreme svojoj ljubavnici plaćao velike svote novca. Uzavre mi krv od pomislim kako su naša deca mogla imati koristi od tih sredstava."

ilustracija
ilustracijafoto: Shutterstock

"Rekla sam mu da mora završiti s njom ili će me izgubiti. Rekao mi je da se za sada seli kod bratu da razmisli o tome. Tako sam zbunjena i ljutita. I dalje ga volim, ali ozbiljno razmišljam o pokretanju brakorazvodnog postupka", objasnila je žena.

Savet stručnjaka

Na njenu priču joj je stručnjak za bračne odnose Deidri odgovorila: "Oboje morate rešiti bol. Ako želi da se vrati vama, moraće jako da se potrudi kako bi obnovio poverenje, a ako ga želite nazad, morate moći da verujete da je konačno iskren prema vama. To je težak zadatak i verovatno će vam trebati pomoć savetnika ako želite na siguran način osloboditi sav taj bes. Mnogo je pitanja na koja treba odgovoriti. Morao je znati da ćete jednog dana otkriti istinu", piše The Sun.

ilustracija
ilustracijafoto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:15

PROBLEMI U RAJU! Poznata pevačica zaprosila svog supruga, a sad OTKRILA ŠTA JE NERVIRA: KO BI REKAO DA JE BAŠ TO?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track