TRUDNICU DOČEKA STRAVIČNO TEŠKA ODLUKA KAD JOJ JE DEČKO PREMINUO: Planirali su da daju dete, a onda ona poslala DIRLJIVU PORUKU!
Foto: Profimedia

TUGA

TRUDNICU DOČEKA STRAVIČNO TEŠKA ODLUKA KAD JOJ JE DEČKO PREMINUO: Planirali su da daju dete, a onda ona poslala DIRLJIVU PORUKU!

Žena -

Devojka po imenu Hana, zatrudnela je neplanirano u 18. godini, a za trudnoću je saznala u osmoj nedelji, te je tom prilikom zajedno sa svim dečkom odlučila da bebu daju na usvajanje.

Samo dva meseca kasnije, mladi Kaden je umro usled srčanih problema, a Hana je ostala sama. Odlučila je da ipak ostane pri odluci koju su ona i njen dečko doneli, verujući da je što mogu da učine za njihovo dete.

trudnoća
foto: Profimedia

Nakon poro]aja provela je 48 sati sa sinom, pre nego što ga je predala njegovim novim roditeljima - Bredu i Emili. U znak sećanja na sina, snimila je ovaj izuzetno emotivan video u kome mu objašnjava zašto je morala da donese tako tešku odluku.

U devetominutnom klipu devojka se teškog srca oprašta od svog sina.

- Da te nisam toliko volela, ne bih bila u ovoj poziciji i ne bih imala tako divnu porodicu. Daću ti što više poljubaca pre nego što te dam u ruke Bredu i Emili. Volim te , mnogo te voli tvoja mama Hana - rekla je ona.

Nakon što je doživela smrt svog dečka, Hana se borila da se oporavi i nije znala šta da radi.

- Bila sam jako izgubljena, neko vreme. Jednog dana sam se međutim probudila ujutru i osetila duboko u sebi, znala sam da ću stići do kraja. To je jedino što je bilo ispravno za naše dete - izjavila je devojka.

Odlučila se za otvoreno usvajanje, što znači da je u velikoj meri mogla sama da odluči ko će biti novi roditelji. U ovom obliku usvajanja rođena majka i usvojioci se takođe se dogovaraju o kontaktima koje će se majka i sin održavati nakon zvaničnog usvojenja.

Hana se porodila dve nedelje ranije, a poslednji sati sa sinom su joj posebno teško pali zbog očevog odsustva.

- Tih prvih 48 sati kada sam imala sina samo za sebe bilo je magično, ali istovremeno i tužno jer sam znala da nam vreme ističe i da ću uskoro morati da ga predam zauvek - otrila je ona.

- Ceo život sam želela da budem mama. Oduvek sam znala da ću postati mama, ali tajming jednostavno nije bio pravi. Kada smo Kaden i ja odlučili da sina damo na usvajanje osećali smo da je ovo najbolje što možemo da ponudimo svom sinu - dodala je Hana, koja redovno posećuje svog sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track