ANA JE PRAVA SRPSKA DOMAĆICA: Švajniju je ovo domaće JELO omiljeno, a naša najlepša teniserka redovno mu ga SPREMA za doručak!
Foto: Printscreen/Instagram

NJAM!

ANA JE PRAVA SRPSKA DOMAĆICA: Švajniju je ovo domaće JELO omiljeno, a naša najlepša teniserka redovno mu ga SPREMA za doručak!

Žena -

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger pravi je srpski zet, što potvrđuju i njegovi odgovori na pitanja fanova.

Naime, suprug Ane Ivanović je nedavno prešao 13 miliona pratilaca na Instagramu pa je u tu čast napravio video u kome je ogovarao na pitanja iz celog sveta. Bilo je tu najviše pitanja u vezi sa fudbalom i ostalim sportovima: za koga navija, ko mu je idol iz mladosti, ko je po njegovom mišljenju najbolji fudbaler svih vremena...

Ipak, za fanove Srbije najzanimljiviji su bili odgovori na pitanja vezana za Srbiju i Anu. Švajni je tako otkrio da su mu omiljene srpske reči "ajde" i "zet" koje je i preveo na engleski jezik. Jasno je da mu je prva reč omiljena jer je to bio uzvik kojim je njegova supruga sebe bodrila na teniskim terenima i posle koga je obično sledilo slavlje navijača srpske teniserke.

Švajni je fanovima otkrio i koje mu je omiljeno jelo iz srpske kuhinje. Reč je o prženicama, koje mu Ana često pravi za doručak, a za svaku pohvalu je kako je Nemac uspeo da izgovori ovu reč koja strancima obično zadaje mnogo muka.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:32

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track