DEVOJČICA OD 5 GODINA SPASILA MAMU SIGURNE SMRTI: Žena potonula u bazenu, a kad je devojčica videla učinila NEMOGUĆE! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

BRAVO DEVOJČICE!

DEVOJČICA OD 5 GODINA SPASILA MAMU SIGURNE SMRTI: Žena potonula u bazenu, a kad je devojčica videla učinila NEMOGUĆE! (VIDEO)

Žena -

Sve je počelo jednog jutra kada je moja majka odlučila da se opusti u bazenu. U početku je Alison bila sa njom u bazenu, ali je ubrzo otišla da se igra u dvorištu. Ali onda se dogodilo nešto strašno. Trejsi je imala napad i potonula je ispod površine vode.

Na sreću, Alison je primetila da njena majka više ne pliva. Pogledala je prema bazenu i videla da je pod vodom i da se ne pomera. Alison je odmah otrčala do bazena, skočila i doplivala do mame, a zatim je izvukla na sigurno. Uspela je da izbaci vodu iz pluća, ali Trejsi je i dalje imala napad. Alison je odmah otrčala u kuću da pokupi odrasle. Trejsin muž je pozvao hitnu pomoć.

Devojčica
foto: Printscreen YT

Kada se probudila u bolničkom krevetu, Trejsi nije znala šta tamo radi ni kako je tamo stigla. Tada je njena sestra Terda objasnila:

- Alison te je sama izvukla, to je čudo.

Trejsi je ceo događaj pratila na sigurnosnoj kameri – ćerka joj je spasila život. Onda je Alison upala u sobu i čvrsto je zagrlila. Trejsi ju je naučila da pliva kada je Alison imala samo dve i po godine.

Neko bi rekao da je bilo veoma rano, ali u ovom slučaju je znanje veoma dobro došlo. Allison je postala pravi heroj, a ima samo 5 godina. To je stvarno fantastično. Zahvaljujući njoj, njena majka je sada bezbedna. Trejsi i Alison su bile veoma iznenađene napadom. Veoma su strašni, čak i kada se ne dešavaju u vodi. Mnogo puta se čak i ne zna šta ih je izazvalo. Napadi se mogu desiti u bilo kom trenutku, bez obzira na okolnosti, tako da svi treba da sledimo Alisonin primer i da budemo tu za one kojima je potrebna pomoć.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:12

Pogledajte bazen Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track