VRELO, VRELIJE, NAJVRELIJE! Evo koji su najmoderniji kupaći: Zbog slika naših glumica u njima RASTE PRITISAK I ZASTAJE DAH! (FOTO)
Foto: Printscreen

fantastič no izgledaju

VRELO, VRELIJE, NAJVRELIJE! Evo koji su najmoderniji kupaći: Zbog slika naših glumica u njima RASTE PRITISAK I ZASTAJE DAH! (FOTO)

Žena -

Leto večito sa sobom donosi uživanje pored vode, na bazenima, jezerima i, naravno, moru, a nema smisla otići na plažu u nekom starom kupaćem kostimu koji je odavno izašao iz mode.

Gotovo da nema dame koja na samom početku sezone ne bira model koji je najlaskaviji njenoj figuri. Iz tog razloga, prikupili smo neke od najpopularnijih modela za ovu sezonu, koji će olakšati svakoj ženi potragu za zanimljivim kupaćim kostimima.

Kostimi sa izazovnim prorezima

Kupaći kostimi sa atraktivnim, seksi prorezima, bilo jednodelni ili dvodelni, su hit sezone, a jedno je sigurno - u njima ćete biti i te kako primećene. Ovi kostimi su odvažni i simbolizuju samopouzdanje, te nije čudo da ih ni naša popularna glumica Tamara Dragičević ne zaobilazi. Ona izgleda fantastično u ovom modelu, a čini se da svaka žena može da blista u njemu kao prelepa glumica.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen

Jednodelni kostimi sa golim leđima

Kada kažemo seksepil obično pomislimo na fiuru peščanog sata, razvijene kukove i buje grudi, međutim, muškarci neretko jako vole da vide nežna ženska leđa. Iz tog razloga modeli sa golim leđima u poslednje vreme su pravi hit. Oni ne otkrivaju previše, ali ostavljaju mašti sasvim dovoljno prostora da sama uradi posao. Čini se da to najbolje zna naša Nina Janković koja se za ovaj model odlučila još pre nekoliko sezona, ali je i dalje jako moderan.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen

Kostimi sa životinjskim šarama

Jelisaveta Orašanin jedna je od najpopularnijih glumica sa našeg područja, a osim po neverovatnom izgledu i talentu kom nema premca znamo je i po fantastičnom modnom ukusu i smelom karakteru. Upravo to ističe kupaći kostim koji je ona nosila još prošle sezone, a koji će ove godine biti apsolutni hit. U pitanju je kostim sa životinjskom šarom koji je smeo, seksi i zbog koga ćete sigurno biti u centru pažnje.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen

Kostimi sa šljokicama

Kupaći kostimi sa šljkoicama su razdragani i veseli, a vraćaju nas u period rane mladosti i podsećaju nas na preiod bez ikakvih briga. S obzirom da na letovanje idemo da se rasteretimo briga, svakako da bi nam ofgovaralo i da svojim kupaćim kostimom pokažemo da smo sačuvali duh mladosti i onu dečiju sreću u nama, a tome svedoči i glumica Miona Marković koja se odlučila upravo za jedan ovakav primerak.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen

Klasičan bikini

Ovaj model kostima je uvek u trendu i sa njim nema greške. Lako ih je nabaviti, povoljni su i njihova ponuda je zaista ogromna. Oni su ipak malo zahtevniji za nošenje jer otkrivaju svaki gram viška koji potencijalno imate, ali sa druge strane oni ističu svaki vaš atribut, te ćete na plaži sigurno blistati, poput prelepe Nine Radulović koja ovaj model obožava, ako je suditi prema njenim društvenim mrežama.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

Plaža u Australiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track