TELO DA SE SMRZNEŠ I OSMEH OD 1.000.000 $: Ona mami uzdahe širom sveta svojim OBLINAMA, a progovorila i o ANALNOM S*KSU! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

nejmarova bivša

TELO DA SE SMRZNEŠ I OSMEH OD 1.000.000 $: Ona mami uzdahe širom sveta svojim OBLINAMA, a progovorila i o ANALNOM S*KSU! FOTO

Žena -

Nikol Bals (36), slavna brazilska manekenka i televizijska voditeljka i bivša devojka brazilskog fudbalera Nejmara (30) sa pratiocima na društvenoj mreži često deli fotografije kojima malo toga ostavlja mašti.

Hvali se ona raskošnim atributima koji su gotovo uvek u prvom planu, uskom i oskudnom odećom koje više nema nego ima, osmehom od milion dolara.

Zanosne obline ove brazilske manekenke zasigurno su i zaludele i slavnog fudbalera.

Nejmar
foto: Profimedia

Provokativnim fotografijama na Instagramu, na kom je prati preko 17 miliona obožavalaca, mami poglede i nije retkost pročitati komentare o njenom seksepilu.

"Super seksi", "Tvoje obline su sve", "Prekrasna žena", "Senzacionalna si", česti su komentari ispod objava ove seks bombe.

Poznato je i kako manekenka redovno trenira čime se takođe često pohvali svojim fanovima fotkama istreniranog tela.

Manekenka je nedavno gostovala u podkastu "Papagaio fala" gde je otvoreno progovorila o seksu. Priznala je da je svojevremeno pristala na analni seks.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:27

POTREBNI SU NAM BELI ŠEŠIRI U ODBRANI OD HAKERA! Stručnjaci o sajber napadima na Srbiju: ZAR SU ONI ZADUŽENI ZA ZAŠTITU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track