ŠOK USRED POROĐAJA! Prvo me držali ŽEDNU bez vode, a kada sam počela da se previjam od BOLOVA, doktorka mi rekla ovu STRAHOTU!
Foto: Printskrin/Facebook

da li je moguće?

ŠOK USRED POROĐAJA! Prvo me držali ŽEDNU bez vode, a kada sam počela da se previjam od BOLOVA, doktorka mi rekla ovu STRAHOTU!

Žena -

Majka troje dece na TikToku ima gotovo 600.000 pratilaca i objavljuje mnoge stvari vezane za njen život. Ona je rešila da podeli jednu "horor" priču koja joj se desila na porođaju.

- Došla sam u bolnicu sat vremena pre porođaja i odmah sam tražila vodu jer sam bila vrlo žedna. Važno je ostati hidriran tokom trudova. Čekala sam 20 minuta, možda čak i 30 i nisam dobila vodu - ispričala je Jasmin Svicer na TikToku. Bilo je to, kaže, dok je rađala treću ćerku.

@yasmynswitzer Reply to @hannahcaric0 I think I’m done having kids but if I were to have more I’d love to try a home birth with a midwife and doula that I choose and trust. #ScreamItOut #birthstory #pregnant #laboranddelivery #labortrauma #naturalbirth ♬ original sound - Yasmyn Switzer

- Tamo su bile dve sestre i mislim da je jedna bila nova. Ova prva ju je učila kako može znati koliko sam otvorena dok sam ja bila u trudovima. Bilo mi je neprijatno zbog toga jer nisam znala šta se događa. Vodenjak mi je pukao, mislim, nekih deset minuta pre nego sam rodila - nastavila je pa se prisetila doktorke koja je tad ušla u porodilište.

- Gurala sam i nisam bila tako glasna. Osluškivala sam svoje telo i gurala kad je trebalo. Usred kontrakcije doktrka mi je rekla: "Treba da budeš tiha da čujem". To je baš bilo bezobrazno. Izgubila sam koncentraciju na guranje, ali me jedna od sestara vratila. Govorila je da duboko dišem i guram. Uglavnom bila sam ljuta zbog celog tog iskustva - rekla je.

Naravno, nije objasnila zašto joj je doktorka rekla da se stiša i šta je to želela da čuje.

Ipak, na TikToku ima gotovo 600.000 pratilaca koji su je utešili, a neki su joj čak predložili da se žali bolnici zbog tretmana koji je imala tokom porođaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:40

Vanja Grbić na Samitu žena lidera podelio svoja iskustva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track