ZNATE LI KO JE OVAJ PRESLATKI KLINAC SA SLIKE? Glumio u MUNJAMA, Kenguru i Ivkovoj slavi, a sada kida u HOLIVUDSKOJ seriji! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

gojko

ZNATE LI KO JE OVAJ PRESLATKI KLINAC SA SLIKE? Glumio u MUNJAMA, Kenguru i Ivkovoj slavi, a sada kida u HOLIVUDSKOJ seriji! VIDEO

Kultura -

Ako niste uspeli da pogodite, evo još nekoliko informacija o našem glumcu: ima brata Đorđa sa kojim je bio u bendu "Sport i reinkarnacija", njegova baka je bila glumica, a vodio je i šou program "Karaoke obračun", a njegov Vojkan iz "Otvorenih vrata" je pravo otelotvorenje hipohondra.

Nikola Đuričko
foto: Printscreen/Youtube

U pitanju je Nikola Đuričko koji trenutno dominira svetskim listama najgledanijih serija jer glumi u 4. sezoni "Stranger things", a njegovu glumu su pohvalili Vinona Rajder i legendarni Stiven King.

Rođen u Beogradu 1974. godine, ostvario je brojne zapažene uloge u našoj kinematografiji, a mnoge replike njegovih uloga se i danas rado citiraju.

Nikola je pre koju godinu otišao u Ameriku da bi pokrenuo internacionalnu karijeru i povremeno bi na njegovom Instagram profilu videli delove tog "američkog sna", ali ono što je oduševilo mnoge je informacija da će glumiti u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji "Stranger things". Taj dan je konačno stigao jer je premijera prvog dela 4. sezone bila 27. maja, a ostatak sezone se najavljuje za 1. jul 2022. godine i koju svi željno isčekuju jer je kraj prvog dela imao poprilično šokantan završetak.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Slike malog Nikole su inače iz kulturno-edukativne emisije "Knjiga je da se čita" koju je vodio glumac Branislav Platiša koja se emitovala sredinom osamdesetih.

(Kurir.rs/Aleksandra Miletić)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track